Legături ÎNCURCATE! De ce îi mulțumește Kris Jenner lui Elvis Presley

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Legături ÎNCURCATE! De ce îi mulțumește Kris Jenner lui Elvis Presley
Legături ÎNCURCATE! De ce îi mulțumește Kris Jenner lui Elvis Presley

Regina imperiului Kardashian îi datorează o mare parte din succesul ei Regelui.

În cartea sa "The Kardashians: An American Drama', autorul bestsellerului New York Times, Jerry Oppenheimer, dezvăluie că regina, Kris Jenner era cât pe ce să nu ajungă la altar cu Robert Kardashian, care era îndrăgostit de o altă femeie.

Acea femeie era Priscilla Presley, care avea 30 de ani și era proaspăt divorțată în 1975 când a început să se întâlnească cu Robert, care era și el proaspăt burlac.

Fostul lui Kris se afla în cealaltă parte a țării în timp ce iubirea dintre el și Priscilla înflorea, iar Kris Jenner locuia într-un apartament cu două dormitoare în secțiunea Spanish Harlem din New York și lucra ca însoțitor de bord.

Povestea de dragoste dintre Priscilla și Robert Kardashian a evoluat rapid și furios, dar în cele din urmă cei doi nu au reușit să facă următorul pas, în ciuda dorinței lui Robert de a se căsători cu frumoasa născută în Brooklyn.

'Uite, nu mă voi căsători cu nimeni până când Elvis nu moare', i-a spus Priscilla lui Robert, ceea ce a pus capăt relației lor după un an.

Robert și Kris s-au reunit rapid după despărțire și s-au căsătorit în decurs de doi ani.

Robert și Priscilla au fost puși la punct pentru prima dată de fratele său Tom, care se întâlnea ocazional cu Joan Esposito, fosta soție a fostului manager de turneu al lui Elvis.

Acest lucru a provocat mai târziu unele tensiuni, potrivit lui Joni Migdal, prietenul de lungă durată al lui Robert, care spune că Tom era cel care dorea cu adevărat să se întâlnească cu frumoasa din Memphis.

Tom și Joan aveau să se căsătorească în cele din urmă la doar câteva luni după Robert și Kris, într-o ceremonie discretă în Hawaii.

"Îi plăcea de el pentru că avea o personalitate magnetică", spune Joni despre atracția dintre Robert și Priscilla.

'Robert nu era deosebit de atrăgător, dar era amuzant, amabil și foarte drăguț. Pricillei îi plăcea asta la el'.

În ceea ce o privește pe Priscilla, prietenii lui Robert nu puteau spune destule lucruri bune despre ea, în special prietenul său apropiat Larry Kraines.

Când Robert l-a sunat pentru prima dată pentru a-l invita la cină cu Priscilla, Kraines spune că răspunsul său a fost: 'Da, lasă-mă. Despre ce vorbești? Priscilla Presley'.

Totuși, Kraines a fost cucerit instantaneu de Priscilla, odată ce a cunoscut-o pe tânăra mamă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel