Laurenţiu Duţă, despre cadourile pe care le primește de la fani: Cu lenjerie intimă nu prea am avut situații

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Laurențiu Duță, Instagram
Sursa foto: Laurențiu Duță, Instagram

Laurenţiu Duţă a dezvăluit ce cadouri a primit de la fani, de câte ori și-a serbat ziua de naștere pe scenă.

Laurenţiu Duţă a împlinit recent vârsta de 46 de ani, iar, cu această ocazie, a dezvăluit care sunt lucrurile ce îl fac fericit în momentul de față. De asemenea, acesta a dezvăluit și care au fost cadourile primite de la fani, atunci când ziua de naștere îl prindea pe scenă.

„Acum, la 46 de ani, pot să spun că mă face fericit timpul de calitate petrecut cu familia, o vacanță cu familia, cu fiica mea, cu soția mea, un pahar de vin bun, asta mă face fericit. Familia în general: tata, sora mea, nepoatele, prietenii - am câțiva prieteni foarte buni, colegii la concerte. Călătoriile mă mai fac fericit, nu numai vacanțele, ci călătoriile. Și concertele. Nu suntem chiar zi de zi ocupați. De obicei în weekend-uri suntem mai aglomerați, dar avem timp destul în timpul săptămânii să stăm în jurul casei”, a mai povestit Laurențiu pentru EGO.ro.

Laurențiu Duță și-a sărbătorit ziua de naștere, de cele mai multe roi, cu colegii de scenă

Viața de artist nu l-a lăsat însă pe cântăreț să-și sărbătorească ziua de naștere cum a vrut el, însă, spune acesta, ori de câte ori a fost liber, Laurențiu Duță a preferat să fie înconjurat doar de familie și de cei mai apropiați prieteni.

„De multe ori, când pica în weekend, mă nimeream prin concerte, mă sărbătoreau băieții pe la restaurantul hotelului. Dar de cele mai multe ori am preferat să-mi petrec ziua de naștere cu familia și prietenii apropiați, băieții din trupă”, a mai povestit artistul.

Ce cadouri a primit Laurențiu Duță la concerte, de-a lungul timpului

Și dacă foarte mulți artiști sunt obișnuiți să primească lenjerie intimă de la fanii lor, Laurențiu Duță spune că acest exemplu nu se aplică și pentru trupa din care face parte.

„La noi la concerte mai puțin cu lenjeria intimă, în noi aruncau cu ursuleți de pluș. Cu lenjerie intimă nu prea am avut situații, dar am auzit de trupe care au avut parte de așa ceva. Probabil la trupele de rock sau hip-hop, unde mesajul era mai direct. La noi mesajul era mai pe sentiment, pe iubire”, a mai dezvăluit acesta, amuzat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel