Laura Pausini primește premiul "Persoana Anului" la Latin Grammys

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Laura Pausini primește premiul "Persoana Anului" la Latin Grammys/Facebook
Laura Pausini primește premiul "Persoana Anului" la Latin Grammys/Facebook

Laura Pausini a primit premiul Person of the Year la Latin Grammys din 2023, joi.

În cadrul Latin Grammy Awards din 2023, cântăreața italiană a fost desemnată Person of the Year de către prezentatoarea Karol G.

"Am avut o viață foarte privilegiată nu doar pentru că am avut plăcerea deosebită de a cânta în limba spaniolă, ci mai presus de toate, pentru că începând cu acea zi m-am simțit adoptată ca o fiică, o soră", a spus Laura în discursul său de acceptare, conform Billboard. "Știu că nu avem același sânge, dar știu foarte bine că am membri ai familiei care m-au crescut de când eram adolescentă până astăzi, dându-mi oportunitatea de a fi cea mai latină italiancă din întreaga lume. Cei care au fost adoptați știu foarte bine că nu este nevoie să avem același sânge."

A continuat, "Latino-americanii sunt familia mea. Mă simt latină în felul meu de a fi, gândi și simți. Este foarte emoționant pentru mine să primesc acest premiu."

Karol G a pregătit și un discurs scris despre cântăreață.

"Laura, de-a lungul anilor, ai demonstrat un talent de neegalat", a spus artistul columbian. "Versurile tale au transmis mesaje de iubire, nostalgie, viață, mesaje puternice care au lăsat urme indelebile în lumea muzicii și în inimile multora dintre noi aici. Cariera ta a fost extraordinară, iar influența ta va dăinui în timp."

A adăugat, "Trebuie să fie incredibil să te simți ca femeie și să ai o carieră la fel de legendară și memorabilă ca a ta. Îți mulțumim că ne-ai oferit talentul tău, că ne-ai dăruit viața cu muzica ta."

Laura a fost a treia artistă feminină care a primit premiul Person of the Year la Latin Grammys, după Gloria Estefan și Shakira.

Latin Grammys din 2023 au avut loc la Centrul de Conferințe și Expoziții FIBES din Sevilla, Spania.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience