Lasconi vrea la Cotroceni și își dorește șefia USR

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat duminică după-amiază că va candida pentru funcția de președinte al Uniunii Salvați România (USR). În plus, aceasta și-a exprimat intenția de a candida pentru președinția României.

„E vremea RECONSTRUCŢIEI! (...) După alegerile din 9 iunie nici nu am apucat să mă bucur de rezultate. M-am trezit într-o situație în fața căreia nu pot să rămân spectator. Refuz să stau cu mâinile în sân și să privesc cum se duce de râpă democrația din țara asta pe care o iubim cu toții. Știu că pot schimba multe și sunt datoare să încerc, așa cum fac zi de zi aici la Câmpulung. În acest moment România este roșie. Avem un partid-stat: PSD. Avem și o alternativă: USR, echipa din care fac parte”, a scris Lasconi pe Facebook.

Lasconi a continuat, menționând că mesajul electoratului la nivel național o doare și că românii au întotdeauna dreptate. Ea a subliniat importanța ascultării mesajului electoratului și a decis astfel să-și depună candidatura pentru președinția USR, cu scopul de a reconstrui partidul, pe care îl vede ca singura alternativă la partidul-stat.

Într-un mesaj intern adresat colegilor de partid, Lasconi a subliniat că majoritatea membrilor USR nu sunt acolo pentru funcții, ci pentru a contribui la reconstrucția țării. „Tuturor le spun că în USR sunt oameni cinstiți și buni care își doresc să trăiască în România, la fel ca mine. Și vă rog: nu vă pierdeți speranța (...) Nu am candidat atunci când ne era bine, ci acum când ne e greu. Pentru că, să nu vă înșelați, ne aflăm într-un moment crucial al partidului nostru, dar și al României”, a transmis Lasconi colegilor săi.

Lasconi a afirmat că dorește să lucreze îndeaproape cu structurile de conducere ale partidului pentru a asigura o schimbare reală și nu doar una de fațadă. Ea și-a asumat și candidatura la alegerile prezidențiale, subliniind că nu este singură și că are alături mulți colegi care au adus cinste partidului prin munca și rezultatele lor.

„Știu că putem deveni o echipă și astfel îmi asum și candidatura la alegerile prezidențiale (...) Nu sunt singură, așa cum se spune. Am alături de mine mulți colegi care au adus cinste partidului nostru prin munca și rezultatele lor. (...) Dragi colegi din USR (...) veniți alături de mine și de echipa mea să reconstruim”, a mai transmis Elena Lasconi.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel