Larisa Iordache a fost cerută în căsătorie: „L-am văzut de dimineață că era emoționat și cumva am simțit ceva”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa foto: Larisa Iordache, Instagram
Sursa foto: Larisa Iordache, Instagram

Larisa Iordache s-a logodit în prima zi din an.

Prima zi din an a venit cu o surpriză uriașă pentru fosta gimnastă Larisa Iordache, care a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei. Totul s-a întâmplat într-un cadru extrem de intim, restrâns, unde cele mai persoane apropiate ale celor doi le-au fost alături. Sportiva povestește cum și-a dat seama încă din dimineața acelei zile de faptul că ceva dubios se întâmpla cu partenerul său, însă nu a preconizat nicio secundă ceea ce avea să se întâmple.

„Am fost foarte emoționant. În primul rând, am fost să luăm cina, pentru că obișnuim să luăm cina odată la câteva zile sau la o săptămână, pentru a avea timpul nostru. După cină, pur și simplu mi-a pus ceva la ochi, am urcat pe acoperișul hotelului și după ce am ajuns acolo, am văzut surpriza. A fost un moment foarte emoționant, copleșitor, pentru că nu am avut cuvinte. Cristian a fost și el foarte emoționat de dimineață, încă încercăm să asimilăm tot ce s-a întâmplat și când mai stăm să povestim despre asta suntem emoționați și ni se pare foarte tare ce se întâmplă.”, a declarat Larisa Iordache, în exclusivitate pentru Spectacola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iordache Larisa (@larisa_iordache)

„Nu știam că va fi chiar în prima zi a anului”

Cererea în căsătorie nu era un subiect străin pentru cuplul care și-a dorit încă din prima zi de relație ca între ei doi să fie vorba despre ceva serios, de lungă durată. Cu toate acestea, sportiva spune că nu se aștepta ca acest capitol frumos să se scrie atât de rapid, încă din prima zi a anului 2024. 

„Având în vedere toate întrebările din presă, cumva nu aveam cum să evităm acest subiect, însă noi am vorbit de la începutul relației despre faptul că ne dorim ceva stabil, o relație care să funcționeze și în care să ne respectăm și să vină totul natural. Când va simți unul dintre noi să facă un pas, cu siguranță ne vom spune. Desigur că trebuia să fie primul pas cererea în căsătorie. Ne-am dorit să luăm totul pas cu pas, iar lucrurile, iubirea dintre noi au făcut ca acest pas să se întâmple. Nu știam că va fi chiar în prima zi a anului, dar se pare că Cristian va avea întotdeauna farmecul său de a mă surprinde și de a-mi oferi emoții noi, frumoase, la cote maxime și cred că asta contează. În același timp, l-am văzut de dimineață că era emoționat și cumva am simțit ceva, însă nu am vrut să stric surpriza și nu am pus întrebări. Devenisem extrem de curioasă  și nu știam ce se întâmplă. Nu era caracteristic nouă să nu discutăm despre anumite lucruri și îi era greu să se abțină, mai mult m-a evitat toată ziua, ca să nu se dea de gol. În sine, momentul a fost special și foarte tare.”, a continuat sportiva.

Este fascinantă de Cristian Chiriță

Chiar dacă bărbatul a apărut în viața sa într-un moment neașteptat, în care nu și-ar fi dorit neapărat o poveste de dragoste, Larisa Iordache este astăzi complet cucerită de cel care i-a devenit logodnic. Tenismenul întrunește un set complet de calități, povestește ea, pe care nu le-a mai găsit la alt bărbat din viața sa, până acum.

„Nu știu dacă aș putea să fac un top, pentru că are toate calitățile de care eu m-am îndrăgostit, este un om care le are pe toate. În primul rând, cred că are un suflet foarte bun, este inteligent, perseverent și este foarte sincer, loial, amabil și multe alte calități de genul acesta. Este un om foarte, foarte fain, plăcut și îl iubesc foarte mult.”, a mai spus în exclusivitate pentru sursa citată Larisa Iordache.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel