Lana Del Rey dezvăluie că tema sa pentru James Bond a fost respinsă de producători

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Lana Del Rey a dezvăluit că a scris o temă pentru un film James Bond în 2015, doar pentru a fi respinsă de producători. Artista a făcut această mărturisire în culisele Premiilor Ivor Novello din Londra, unde a primit un premiu special pentru cariera și influența sa.

Întrebată dacă ar lua în considerare să scrie o temă pentru James Bond, Lana a răspuns: „Adică, cum de nu s-a întâmplat asta?” Apoi a început să cânte refrenul piesei sale „24” de pe albumul „Honeymoon”, dezvăluind că aceasta a fost scrisă pentru producătorii filmului. Având în vedere data lansării, piesa ar fi fost în competiție pentru cel de-al patrulea film al lui Daniel Craig în rolul lui 007, „Spectre”. În cele din urmă, tema a fost înregistrată de Sam Smith, care a câștigat un Oscar pentru piesa „Writing’s On The Wall”, scrie BBC.

„Sam, ai făcut o treabă minunată,” a râs Del Rey, spunând că încă speră să mai aibă o șansă la franciză. „Poate într-o zi... Dar voi continua să fac lucruri mici în stilul Nancy Sinatra și să pretind că sunt piesa principală.”

Reacții din Industria Muzicală

Vedeta pop Raye, care a câștigat premiul pentru compozitorul anului la ceremonia de joi, a fost șocată de dezvăluirea lui Del Rey. „Nu pot să cred că ar fi fost respinsă de ei, pentru că are energia perfectă pentru asta,” a spus Raye. „Simt că ar trebui să se întâmple asta în viitor.” Raye a adăugat că ar sări la ocazia de a crea o temă pentru James Bond. „Dacă m-ar aborda vreodată, aș face tot posibilul, evident. Nu știu cum se întâmplă aceste lucruri, dar ar fi o plăcere absolută.”

Alte Piese Respise pentru James Bond 

Del Rey se alătură unui grup select de artiști care au avut teme pentru James Bond respinse, inclusiv Pulp, Blondie, Johnny Cash, Pet Shop Boys și KD Lang. Producătorii comandă adesea mai multe alternative și decid care să folosească doar după finalizarea filmului. Radiohead a înregistrat chiar o a treia temă potențială pentru „Spectre”, pe care au lansat-o de Crăciun în 2015.

Lista „Pieselor Pierdute” pentru James Bond:


- Johnny Cash – Thunderball
- Dionne Warwick – Mr Kiss Kiss Bang Bang (Thunderball)
- Shirley Bassey – Mr Kiss Kiss Bang Bang (Thunderball)
- Julie Rogers – You Only Live Twice
- Lorraine Chandler – You Only Live Twice
- Alice Cooper – The Man with the Golden Gun
- Blondie – For Your Eyes Only
- Phyllis Hyman – Never Say Never Again
- Pet Shop Boys – The Living Daylights
- Ace of Base – GoldenEye
- Pulp – Tomorrow Never Lies (Tomorrow Never Dies)
- Saint Etienne – Tomorrow Never Dies
- Swan Lee – Tomorrow Never Dies
- KD Lang – Surrender (Tomorrow Never Dies)
- Straw – The World Is Not Enough
- Shirley Bassey – No Good About Goodbye (Quantum of Solace)
- Muse – Supremacy (Skyfall)
- Radiohead – Spectre
- Lana Del Rey – 24 (Spectre)
- Skylar Grey – I’m A Soldier (No Time To Die)

Alte Dezvăluiri la Premiile Ivor Novello

Del Rey a fost într-o dispoziție vorbăreață la Premiile Ivor Novello. Ea a dezvăluit că a refuzat oferta unui turneu mondial după prestația sa de la festivalul de muzică Coachella din aprilie. „Am decis să nu fac un turneu pe stadioane anul acesta, pentru că vreau să merg în McCreary County și Kentucky,” a spus ea. „Vreau să mă întâlnesc cu oamenii, să le spun bună ziua și să iau micul dejun cu ei. Nu este întotdeauna vorba doar de a merge pe fiecare insulă și de a aduna bani la stadion.”

De asemenea, a vorbit despre geneza albumului său nominalizat la Grammy din 2023, „Did You Know There's A Tunnel Under Ocean Blvd”, care a fost în mare parte scris în timpul unor sesiuni de jam improvizate cu fostul său iubit, Mike Hermosa. „E amuzant, de fiecare dată când un producător nu are timp pentru mine, cineva cu care mă întâlnesc se întâmplă să fie un chitarist prodigios,” a spus ea pentru BBC News în culise. „Și atunci, în timp ce ei improvizează duminica, mă gândesc: 'Pot să am acea secvență de acorduri?' Și ei spun: 'Bineînțeles, dacă vrei'. Și așa a apărut ‘Tunnel’ cu Mike Hermosa. Totul a fost făcut cu el duminicile în apartamentul său cu două camere din Genesee (California). Totul a fost ușor și m-am gândit, iată un alt album.”

Cu toate acestea, a adăugat: „Căutam să mă căsătoresc, nu să fac un alt album!”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel