Lana Del Rey dezvăluie că piesa ei pentru filmul James Bond a fost respinsă

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Lana Del Rey
Sursa: captură Youtube Lana Del Rey

Lana Del Rey a dezvăluit că melodia ei propusă pentru coloana sonoră a filmului James Bond, „Spectre”, a fost respinsă.

Cântăreața hitului „Video Games” a mărturisit că piesa „24” de pe albumul ei „Honeymoon” din 2015 a fost scrisă special pentru filmul cu Daniel Craig, însă în cele din urmă a fost aleasă piesa „Writing’s On The Wall” a lui Sam Smith, potrivit Music News.

Întrebată de BBC la ceremonia The Ivors 2024 din Londra de ce nu a realizat încă o temă pentru filmul James Bond, ea a glumit: „Păi cum, nu s-a întâmplat asta încă?”. Referindu-se la melodia propusă, a spus că: „Am scris-o pentru ei”.

Interpreta piesei „Cinnamon Girl” a glumit că face „chestia ei în stil Nancy Sinatra din când în când și se preface că e coloana sonoră”.

Lana a primit premiul Special International Award la ceremonia plină de vedete.

Comentând decizia producătorilor, RAYE - câștigătoarea premiului Songwriter of the Year cu Amazon Music - a spus despre Lana: „Are exact energia potrivită pentru asta. Simt că ar fi reușit excelent - și cred că ar trebui să se întâmple asta în viitor”.

În timpul ceremoniei de la Londra, Bruce Springsteen a fost onorat cu Premiul de Onoare al Academiei, fiind primul artist american care a primit această distincție. „The Boss”, în vârstă de 74 de ani, a fost prezentat de Sir Paul McCartney, care l-a tachinat cu drag pe laureat.

McCartney, în vârstă de 81 de ani, a spus că „nu se putea gândi la un om mai potrivit”, „cu excepția poate a lui Bob Dylan”. El a adăugat: „Sau Paul Simon, sau Billy Joel, sau Beyonce, sau Taylor Swift... Lista continuă”.

Fostul membru al trupei Beatles a mai glumit și despre reputația lui Springsteen de „om muncitor”. A spus: „Este cunoscut drept clasicul muncitor american, dar recunoaște că nu a muncit nicio zi în viața lui”.

Springsteen este de fapt primul străin care primește Premiul de Onoare al Academiei, iar anterior a mărturisit că se simte onorat pentru recunoaștere. Legenda muzicii a adăugat: „Această țară întreagă m-a făcut să mă simt binevenit la fiecare pas, iar pentru asta voi rămâne mereu profund recunoscător”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel