Lady Gaga dorește să înregistreze un nou single cu Beyoncé

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Lady Gaga
Sursa: captură Youtube Lady Gaga

Lady Gaga și Beyoncé ar putea colabora din nou, după succesul pieselor „Telephone” din 2010 și „Video Phone” din 2009. Fanii celor două superstaruri au speculat că ar putea lucra la o nouă piesă împreună, iar actrița din „A Star Is Born” a sugerat că acest lucru ar putea deveni realitate.

Într-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight, Lady Gaga a declarat: „Ori de câte ori Beyoncé mă sună, aș vrea să răspund”. Speculațiile au început în februarie, când reclama Verizon a lui Beyoncé a fost difuzată în timpul Super Bowl-ului. Fanii au observat similitudini între motivele din imaginile promoționale și videoclipurile pentru „Cowboy Carter” și atmosfera din videoclipul „Telephone”, potrivit Music News.

Deși o nouă colaborare nu pare să fie iminentă, Lady Gaga a lăsat de înțeles că fanii nu vor trebui să aștepte mult pentru al șaptelea său album de studio, continuarea lui „Chromatica” din 2020. „Lucrez la muzica mea nouă tot timpul și chiar trăiesc și respir pentru asta. Abia aștept să o împărtășesc fanilor”, a spus ea.

Întrebată când va fi lansat noul album, pe care l-a descris drept un „proiect complet diferit”, Gaga a răspuns: „Urăsc când spun curând, dar curând”.

În plus, Gaga a fost ocupată cu realizarea unui nou film-concert pentru „The Chromatica Ball”, care va fi lansat pe HBO Max pe 25 mai. Ea este „foarte nerăbdătoare” ca fanii să vadă fiecare detaliu al spectacolelor sale live.

„Sunt foarte entuziasmată ca fanii să vadă toate detaliile din show. La un stadion, nu poți vedea totul, iar noi ne concentrăm foarte mult pe fiecare detaliu. Este o experiență pe care nu o poți replica decât dacă o vezi în acest film, așa că sper ca oamenii să se bucure cu adevărat de el, pentru că este într-adevăr o experiență nemaivăzută”, a adăugat artista.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel