Lady Gaga a fost dată în judecată pentru 500.000 de euro. Ce acuzații i se aduc cântăreței

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Lady Gaga a fost dată în judecată pentru 500.000 de euro. Ce acuzații i se aduc cântăreței
Lady Gaga a fost dată în judecată pentru 500.000 de euro. Ce acuzații i se aduc cântăreței

Jennifer McBride cea care a returnat câinii după ce au fost furați, spune că vedeta nu a onorat recompensă de 500.000 de dolari "fără să pună întrebări

O femeie care a fost acuzată în legătură cu furtul câinilor lui Lady Gaga a dat-o în judecată pe vedeta pop, susținând că i s-a refuzat o recompensă de 500.000 de dolari pentru că a returnat câinii "fără a pune întrebări".

Jennifer McBride a fost arestată și acuzată anterior în legătură cu furtul bulldogilor francezi ai lui Lady Gaga în februarie 2021. Ryan Fischer, cel care îi plimba câinii lui Lady Gaga, a fost împușcat și rănit în timpul jafului.

La două zile după jaful din 2021, McBride a returnat câinii lui Lady Gaga, poliția notând că McBride părea "neimplicată și neasociată" cu incidentul.

Însă, la scurt timp după aceea, McBride a fost acuzată de primire de bunuri furate și de complicitate la tentativă de omor.

McBride a pledat că nu contestă primirea de bunuri furate în urma furtului, a relatat NBC News, și a fost condamnată la doi ani de eliberare condiționată.

Potrivit unui proces intentat vineri la un tribunal din Los Angeles, McBride susține acum că Lady Gaga a încălcat contractul privind recompensa de 500.000 de dolari "fără întrebări", neplătind pentru returnarea câinilor. De asemenea, procesul o acuză pe Lady Gaga de fraudă prin promisiune falsă și fraudă prin fals în declarații.

De asemenea, McBride cere nu mai puțin de 1,5 milioane de dolari în despăgubiri, inclusiv compensații pentru onorariile legale, "angoasă mentală" și "durere și suferință", a relatat USA Today.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel