Lady Gaga a dezvăluit că a susținut concerte având COVID-19: "Nu am vrut să dezamăgesc fanii"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Lady Gaga
Sursa: captură Youtube Lady Gaga

Lady Gaga a făcut o dezvăluire șocantă la premiera filmului "Gaga Chromatica Ball" la Los Angeles. Vedeta a recunoscut că a susținut cinci concerte din turneul Chromatica Ball din 2022, chiar după ce a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri înaintea proiecției, Gaga a explicat că frica de a-și dezamăgi fanii a determinat-o să urce pe scenă în ciuda bolii, potrivit Music News.

"Am susținut cinci concerte cu COVID-19", a declarat artista. "Am informat toată echipa și le-am spus: Nu vreau ca nimeni să se simtă inconfortabil la muncă. Nu trebuie să performați sau să lucrați în ziua respectivă, dar eu vreau să susțin concertul, pentru că nu am vrut să-i dezamăgesc pe fani", a mai spus aceasta.

Gaga a mărturisit că era constant îngrijorată că îi va îmbolnăvi pe membrii echipei sale și nu se putea abține să nu le ceară scuze în culise în timp ce lupta cu virusul.

"Mă gândeam că și fanii își asumă un risc venind la concert", a povestit ea. "În timpul tuturor schimbărilor rapide de costume, continuam să spun: Îmi pare rău. Îmi pare atât de rău", a mai spus aceasta.

Dezvăluirea sa a creat controverse în rândul fanilor, unii criticând-o pe rețelele sociale pe motiv că a fost "iresponsabilă" și a pus "mii de oameni în pericol" susținând concerte cu COVID-19.

Pe lângă această confesiune, Gaga a vorbit și despre noul material la care lucrează, dezvăluind că a fost în studio "în fiecare zi".

Vedeta de 38 de ani a promis că munca sa recentă va fi foarte diferită de lansările anterioare și este convinsă că fanii nu vor fi dezamăgiți.

"Am scris atât de multe melodii, am produs atât de multe melodii și nu seamănă cu nimic din ce am făcut până acum", a mai spus ea. "Îmi place să sparg barierele muzicale și să explorez noi sonorități. Există o frumusețe aparte în a ști că ești iubit indiferent de ce faci", a mai spus aceasta.

"Gaga Chromatica Ball" documentează concertul susținut de artistă pe Dodger Stadium din Los Angeles în septembrie 2022. Filmul HBO va avea premiera pe 25 mai.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel