Lady Diana, greu de uitat. Nicki Minaj, omagiu adus Prințesei inimilor

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj
Sursa: captură Youtube Nicki Minaj

Nicki Minaj a stârnit confuzie în timpul concertului său din Birmingham, Anglia, cerând un moment de reculegere pentru „draga sa prietenă” Prințesa Diana.

Rapperița în vârstă de 41 de ani a ajuns la turneul său Pink Friday 2 la Resorts World Arena zilele trecute. În mijlocul spectacolului, a interacționat cu un membru al publicului care i-a spus că este din Wales, potrivit The Independent.

Imitând accentul britanic, Minaj a răspuns: „Wales? Îmi aduce mereu aminte de o dragă prietenă... ei bine, nu mai e printre noi, dar Prințesa din Wales (Diana)”. După aplauzele mulțimii, Minaj a adăugat: „Să păstrăm un moment de reculegere pentru ea.”

Imaginile filmate de fani sugerează că momentul de reculegere a fost respectat în mare parte. Prințesa Diana, mama Prinților William și Harry, a murit într-un accident de mașină într-un tunel din Paris pe 31 august 1997.

Anul trecut, Minaj a apărut pe un remix al piesei „Princess Diana” a rapperiței Ice Spice, melodie ce include versul: „Când ieșim, arătăm ca Prințesa Diana pe stradă”. Remixul a fost un hit din top cinci în Billboard Hot 100.

Mai devreme în aceeași zi, Minaj și-a cerut scuze fanilor și a anunțat o nouă dată pentru concertul din Manchester, de la Co-op Live, după ce arestarea sa pe aeroportul Schiphol din Amsterdam a forțat arena să anuleze concertul. Aceasta a primit o amendă de 350 de euro (300 de lire sterline) și i s-a permis să-și continue călătoria.

Pe rețelele sociale, Minaj a anunțat că va susține acum concertul din Manchester pe 3 iunie și a promis că va face spectacolul „cu adevărat special”. De asemenea, a precizat că Ticketmaster îi va contacta pe fanii care au așteptat ore întregi la concertul anulat.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel