La mulți ani, Sebastian Bach! Artistul a împlinit 55 de ani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
La mulți ani, Sebastian Bach! Artistul a împlinit 56 de ani
La mulți ani, Sebastian Bach! Artistul a împlinit 56 de ani

Sebastian Philip Bierk, cunoscut profesional sub numele de Sebastian Bach, este un cântăreț canadian-american care a cunoscut succesul ca lider al trupei hard rock Skid Row între 1987 și 1996.

A jucat pe Broadway și a avut apariții în filme și emisiuni de televiziune precum Trailer Park Boys și Gilmore Girls. Își continuă cariera muzicală ca artist solo.

Kid Wikkid (1983-1985)

Membrii trupei Kid Wikkid au avut sediul în Peterborough, Ontario. Auzind de trupă și neștiind de vârsta lor, Bach, în vârstă de 14 ani, a dat o audiție pentru grup și a fost angajat de chitaristul și liderul trupei, Jason Delorme. Kid Wikkid s-a mutat înapoi în Toronto, iar tatăl lui Bach i-a permis în cele din urmă acestuia să se mute la o mătușă.

Skid Row (1987-1996)

Skid Row s-a format inițial la mijlocul anilor 1980, cu vocalistul Matt Fallon în fruntea grupului, și a început să cânte în diverse cluburi din zona New Jersey. Fallon a părăsit trupa în 1987, lăsând Skid Row în căutarea unui vocalist principal.

Bach a fost văzut cântând la nunta fotografului rock Mark Weiss de către părinții lui Jon Bon Jovi, care ulterior l-au abordat și i-au sugerat să ia legătura cu prietenul fiului lor, Dave Sabo, care căuta un vocalist pentru trupa sa. Bach a fost reticent în a se alătura unei alte trupe din SUA după ce a fost pentru scurt timp membru al trupei Madam X din Detroit.

Cu toate acestea, după ce a ascultat casetele demo ale Skid Row, Bach a zburat în New Jersey pentru a da o audiție și a devenit vocalistul trupei în devenire la începutul anului 1987.

Skid Row a obținut succes comercial la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, primele sale două albume Skid Row (1989) și Slave to the Grind (1991) fiind certificate multi-platină, cel din urmă ajungând pe primul loc în topul Billboard 200. Cel de-al treilea album al trupei, Subhuman Race (1995), a fost, de asemenea, aclamat de critică.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel