La ce vârstă a fost recunoscut geniul lui Elon Musk de către mama sa

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
La ce vârstă a fost recunoscut geniul lui Elon Musk de către mama sa
La ce vârstă a fost recunoscut geniul lui Elon Musk de către mama sa

Elon Musk este un nume cunoscut în întreaga lume pentru inovațiile sale, dar mama sa, Maye Musk, nu este mai puțin remarcabilă! Ca fost model, Maye a lucrat ani de zile pentru reviste de succes din întreaga lume și se ridică la înălțimea realizărilor fiului său. Iată ce a dezvăluit despre copilăria lui Elon!

Maye Musk, în prezent în vârstă de 75 de ani, este o personalitate cunoscută în industria modei. Cu trăsături delicate, Maye a captivat mulți producători importanți din domeniul modei, a apărut într-un videoclip al cântăreței Beyoncé și a fost imaginea multor campanii faimoase din America.

Maye nu este doar o femeie frumoasă, ci și o mamă excepțională, având trei copii. Cel mai cunoscut dintre aceștia este Elon Musk, CEO-ul Tesla și SpaceX. Recent, cei doi au apărut într-o emisiune în care Maye a vorbit despre copilăria lui Elon. Înainte ca Maye să răspundă, Elon a spus în fața publicului: "Eram la fel ca acum, doar mai mic", răspunzând cu un zâmbet.

Când Elon şi-a întrebat mama dacă îşi aminteşte de primul joc video pe care l-a creat, ea a spus: „Da, îmi amintesc că te-au plătit cu 500 de dolari pentru el, dar tu erai prea tânăr pentru a-ţi deschide un cont bancar. Aşa că a trebuit să deschid unul pentru tine. Ai transformat acel joc video despre spaţiu în realitate‟, a spus Maye.

Maye, care acum este şi dietetician, presimţea că Elon va fi un geniu încă de la vârsta de 3 ani, dar mereu se temea pentru că nu ştia dacă fiul ei va continua să facă lucruri grozave ca adult: „Pentru că multe genii ajung într-un subsol, ei ajung să nu mai aplice ceea ce ştiu‟, a spus modelul.

Cu ce se ocupă fraţii lui Elon Musk

În același timp, Maye a vorbit cu mândrie și despre ceilalți doi copii ai săi. Kimbal este un bucătar și fondatorul unei ferme bio. Maye a explicat: "Eu nu sunt un bucătar extraordinar, așa că de aceea el are restaurante. El are grădini de legume și fructe pe care le oferă copiilor din școlile defavorizate, deoarece este important ca cei mici să aibă mereu acces la legume și fructe sănătoase."

Pe de altă parte, Tosca este un regizor sud-african. Maye a povestit: "Ea a fost fascinată de fiecare film pe care l-a văzut, își amintea fiecare detaliu și a vrut să facă parte din această industrie, ceea ce am susținut cu drag, desigur." Aceste declarații au fost făcute de model într-un interviu pentru emisiunea CBS This Morning.

Maye arată minunat la vârsta de 75 de ani şi îi mulţumeşte mamei sale pentru asta: „Nu a avut niciodată probleme cu vârsta, nu a vorbit niciodată despre riduri sau despre îmbătrânire. În schimb, a fost întotdeauna pozitivă, învăţa mereu. Ea a îndemnat femeile să-şi schimbe mentalitatea despre îmbrătrânire şi a oferit un sfat pentru oricine simte efectele timpului. Dacă cineva te face să te simţi prost cu vârsta ta, spune-i la revedere! Nu ai nevoie de acea persoană în viaţa ta‟, a spus Maye.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel