La ce operații estetice își dorește Teo Trandafir să recurgă: „Să arăt ca la 20 de ani”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
captură video Youtube/ Kanal D Romania
captură video Youtube/ Kanal D Romania

Teo Trandafir a dezvăluit faptul că își dorește să ajungă în cabinetul medicului estetician.

Teo Trandafir arată foarte bine, la vârsta de 54 de ani, pe care a împlinit-o recent. Totuși, se pare că îndrăgita prezentatoare TV și-ar dori să recurgă la câteva schimbări fizice, pentru a deveni o variantă și mai bună a sa. În acest context, vedeta spune că are o părere foarte bună despre operațiile estetice, atât timp cât sunt făcute cu sfatul medicului specialist.

„Aș face cel puțin trei acum. Aș vrea din suflet, dar îmi este atât de frică de durere, de suferința post-operatorie. Nu îmi este frică de anestezie. Dar aș vrea să îmi pun sâni, să îmi fac lifting, să arăt ca la 20 de ani, fără griji și cu mulți bani. (zâmbește) Dar îmi este frică. Este bine ca vedetele să apeleze la estetician, dar în măsura în care vrea/le recomandă esteticianul.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

Teo Trandafir nu are regrete

Chiar dacă viața i-a adus adesea și momente mai grele și mai puțin frumoase, Teo Trandafir spune că niciodată nu s-a uitat în spate, sfat care-l dă tuturor celor care o urmăresc. 

„Nu pot să fac altfel. Am stat și m-am gândit, regretele sunt niște chestii care te consumă foarte mult degeaba. Le avem pe ale noastre astăzi, să stăm să ne gândim și la cele de ieri e ca și cum am umbla ca Moș Crăciun cu traista de necazuri în spinare. E bine să mergem mai departe. Dacă ar fi să schimb ceva, aș fi mai înțeleaptă și aș înțelege, într-un anumit moment al vieții mele, despre care nu sunt pregătită să vorbesc, că în viața asta doar faptele vorbesc.”, a mai declarat prezentatoarea TV.

Prezentatoarea TV este într-o nouă relație

Vedeta a declarat în repetate rânduri faptul că nu îi place singurătatea și că simte mereu să aibă un bărbat în viața sa. Cu toate acestea, Teo Trandafir a rămas mereu misterioasă și nu a dorit să se afișeze cu cel care îi este alături.

„Ceea ce nu se știe despre mine este că eu nu am fost singură aproape niciodată. Nu îmi place să fiu singură, nu mi se pare amuzant, pentru că nu am cu cine vorbi, cu cine împărți o roșie și o bucată de brânză. Faptul că nu mă afișez este cu totul și cu totul altă treabă. Nu aleg singurătatea și sper din tot sufletul ca Dumnezeu să rânduiască în așa fel încât să nici nu fiu nevoită să ajung acolo.”, a declarat Teo Trandafir, potrivit viva.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel