La 76 de ani, starul ABBA Björn Ulvaeus divorțează, după 41 de ani de căsnicie

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
''Voyage'', concertul virtual al grupului ABBA, va fi prezentat într-un turneu mondial
''Voyage'', concertul virtual al grupului ABBA, va fi prezentat într-un turneu mondial

Starul ABBA Björn Ulvaeus se desparte de soţia sa, Lena Ulvaeus, după 41 de ani de căsătorie, informează DPA și Agerpres.

"După mulţi ani minunaţi şi plini de evenimente, am decis să o luăm pe drumuri separate", a anunţat miercuri perechea prin intermediul purtătorului de cuvânt al muzicianului.

Potrivit anunţului, cei doi doresc să rămână prieteni apropiaţi şi vor continua să sărbătorească zilele de naştere ale nepoţilor lor şi alte evenimente de familie împreună.

„Rămânem prieteni apropiați și buni și vom continua să sărbătorim împreună ziua de naștere a nepoților noștri și alte sărbători de familie.”

Cuplul s-a întâlnit la o petrecere de Anul Nou în casa colegilor de trupă ABBA ai lui Björn, Benny Andersson și Anni-Frid Lyngstad, scrie Huffingtonpost.

„Ne-am îndrăgostit cu adevărat de fulger”, a spus anterior Björn despre Lena.

ABBA s-a format la Stockholm în 1972, înainte de a câștiga Eurovision Song Contest în 1974 cu cântecul ”Waterloo”.

Björn Ulvaeus este unul dintre cei patru membri ai legendarei trupe suedeze de muzică pop ABBA, cunoscută pentru hituri precum "Mamma Mia" şi "Dancing Queen".

La apogeul erei ABBA, în anii 1970, el a fost căsătorit cu colega sa de trupă Agnetha Fältskog timp de mai mulţi ani, între 1971 și 1979.

La scurt timp după ce s-au despărţit, a cunoscut-o pe Lena Källersjö, cu care s-a căsătorit în 1981. Ei au împreună două fiice.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel