Kylie Minogue va primi un premiu pentru întreaga carieră la gala Brit Awards 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Facebook
Facebook

Artista australiană Kylie Minogue va fi recompensată cu premiul pentru întreaga carieră - Global Icon - în cadrul galei Brit Awards din acest an, care va avea loc la 2 martie la Londra, au confirmat marţi organizatorii citaţi de EFE.

Populara cântăreaţă de muzică pop este nominalizată, de asemenea, la ediţia din acest an a premiilor Brit Awards (Brits) la categoria "Artistul anului", unde concurează cu alte vedete pop, precum Taylor Swift, Olivia Rodrigo şi Lana Del Rey.

Kylie Minogue, care va cânta la evenimentul organizat la O2 Arena din capitala Marii Britanii, a declarat că este "mai mult decât încântată" să fie recompensată cu acest premiu.

"Marea Britanie a fost întotdeauna pentru mine o casă departe de casă, aşa că Brits au un loc foarte special în inima mea", a spus ea.

Cântăreaţa a declarat că are "amintiri fabuloase de la aceste premii, de-a lungul anilor".

Premiul Global Icon reprezintă cea mai importantă distincţie acordată în cadrul galei Brit Awards, fiind rezervată "artiştilor cu adevărat excepţionali".

În 2021, Taylor Swift a devenit prima femeie care a câştigat prestigiosul premiu.

Printre personalităţile recompensate cu acest premiu de-a lungul istoriei sale se numără Elton John, David Bowie şi Robbie Williams.

De-a lungul carierei sale, Kylie Minogue a câştigat trei trofee Brit Awards şi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume. De asemenea, nouă dintre albumele ei şi şapte single-uri au urcat pe primul loc în topurile britanice.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel