Kylie Minogue: Niciodată nu mi-am imaginat că „Padam Padam” va deveni un fenomen viral

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Kylie Minogue
Sursa: captură Youtube Kylie Minogue

Kylie Minogue, legenda muzicii pop cunoscută pentru hitul „Spinning Around”, nu și-a imaginat niciodată că piesa „Padam Padam” va deveni un asemenea succes viral. Diva pop se pregătește să își sărbătorească a 56-a aniversare pe 28 mai și a lansat piesa dance-pop în vara lui 2023 ca single principal de pe albumul „Tension”, care a ajuns în topuri.

Deși credea că piesa are „potențial”, artista a recunoscut că a fost „foarte distractiv” să vadă cum „nebunia” a transformat piesa într-un hit global, potrivit Music News.

„Am simțit că are potențial să devină un hit, dar nu mi-am imaginat că va deveni o senzație virală și un moment important în cultura pop”, a declarat ea. „A fost minunat să văd cum totul se desfășura zi de zi. Eram în mijlocul nebuniei, dar parcă eram și un observator din exterior, văzând cum piesa ia amploare în toată lumea”, a mai spus aceasta.

Cântăreața hitului „I Should Be So Lucky”, care nu a mai susținut turnee din 2019, a debutat la sfârșitul anului trecut cu o serie de concerte în Las Vegas. De asemenea, a oferit un indiciu subtil despre posibila prezență a unei „surprize” la concertul ei principal de la Hyde Park BST pe care „abia așteaptă să o împărtășească” cu fanii.

„Publicul a devenit din ce în ce mai entuziast, iar energia din sală a fost incredibilă. Îmi va lipsi, dar sper să revin cândva. Între timp, trebuie să ajung în multe alte locuri. Întotdeauna îmi place să cânt la Hyde Park. Există o magie specială în aer și atât de multă dragoste între scenă și public. Abia aștept să împărtășesc acest moment cu toată lumea și s-ar putea să am o surpriză pregătită!”, a adăugat artista.

„Ultimele 12 luni au fost o nebunie plăcută. Muncesc din greu, dar este cu adevărat satisfăcător. Îmi place să împărtășesc această nouă eră cu fanii mei și a fost minunat să fiu descoperită de o nouă generație de fani. Uau!”, a încheiat Kylie Minogue.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel