Kylie Minogue, motiv de supărare! Se închide brandul de modă îndrăgit de vedete, The Vampire's Wife

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube SHOWstudio
Sursa: captură Youtube SHOWstudio

The Vampire's Wife, marca de fashion fondată de Susie Cave și purtată de vedete precum Florence Welch și Kylie Minogue, își anunță închiderea.

Creatoarea de modă, soția muzicianului australian Nick Cave, a postat pe Instagram vestea închiderii brandului. "După zece ani ca director creativ al The Vampire's Wife, a venit timpul să spun adio", a spus aceasta. "Fac acest anunț cu mare tristețe și vreau să îmi exprim recunoștința profundă pentru tot sprijinul vostru. Doresc să mulțumesc familiei mele extinse de la The Vampire's Wife, care m-a ajutat să creez lucruri atât de frumoase. Nu pot descrie cât de mult ați însemnat voi toți pentru mine. Vă iubesc pe toți, Susie", a mai spus creatoarea.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susie (@susiecaveofficial)

Brandul de lux, lansat în 2014, a fost preferatul unor personalități ca Florence Welch, Kate Moss, Kylie Minogue, Prințesa de Wales și alții. Era cunoscut pentru rochia Falconetti, cu umerii accentuați și talia strânsă, dar și pentru utilizarea țesăturilor în culori vibrante și cu accente de bijuterii.

The Vampire's Wife era recunoscut și pentru gențile personalizate cu mărgele, purtate de vedete precum Harry Styles și Brad Pitt.

"În ciuda unei perioade de creștere pozitivă și a vânzărilor bune, agitația a avut implicații dramatice pentru brand", se arată într-un comunicat al companiei. "The Vampire's Wife dorește să își exprime sincerele mulțumiri tuturor clienților, partenerilor și celor care au purtat hainele brandului în ultimii zece ani. Sprijinul vostru a fost neprețuit și suntem profund recunoscători", continuă comunicatul.

De asemenea, se anunță o ultimă vânzare fizică, oferind fanilor brandului o ultimă oportunitate de a cumpăra creații, în zilele de 24, 25 și 26 mai la The Music Room, Mayfair, Londra.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel