Kylian Mbappe s-a întors din drum. Rămâne la PSG. Spaniolii de la Real Madrid, lăsați cu ochii în soare

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Lupta pentru a-l semna pe cel mai bun tânăr jucător din lume a dus la oferte de peste 200 de milioane de dolari. 

Paris St.-Germain l-a convins pe Kylian Mbappé să semneze un nou contract.

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a anunţat sâmbătă, în faţa publicului de pe stadionul Parc des Princes, la ultimul meci al campioanei Franţei în acest sezon, că vedeta Kylian Mbappe şi-a prelungit contractul până în 2025, transmite AFP.

Deși madrilenii i-au oferit condiții contractuale fabuloase, șeicii din Qatar au reușit să-l convingă pe Mbappé să rămână alături de Messi și neymar, într-o nouă încercare de a câștiga Liga Campionilor.

S-a speculat că Madridul i-a oferit lui Mbappé control complet asupra drepturilor sale de imagine, venituri pe care Real Madrid le împarte de obicei cu jucătorii.

Sunt foarte mulţumit că rămân în Franţa, la Paris, în oraşul meu. Sper că voi continua să fac ceea ce iubesc cel mai mult, să joc fotbal şi să câştig trofee, a declarat atacantul, care a fost curtat intens de Real Madrid.

Mbappe (23 ani) a prezentat în faţa spectatorilor un tricou pe care scris 2025, după ce a semnat o prelungire a contractului cu trei ani.

Atacantul francez era aşteptat la Real Madrid în această vară, din postura de jucător liber de contract, dar în cele din urmă a fost convins să rămână în capitala Franţei.

Vestea vine ca un şoc pentru Real Madrid, chiar înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Liverpool, din 28 mai.

L'Equipe, Marca, Le Parisien-Aujourd'hui en France şi RMC au indicat sâmbătă că Mbappe îşi va prelungi contractul cu trei ani, iar un anunţ oficial va fi făcut în cursul serii.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel