'Kung Fu Panda 4'' depăşeşte din nou ''Dune: Part Two'' în box office-ul nord-american

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Pentru a doua săptămână consecutivă "Kung Fu Panda 4" devansează filmul "Dune: Part Two" în box office-ul nord-american, potrivit estimărilor făcute duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations.

Studiourile DreamWorks au revenit cu cea de-a patra parte a seriei Kung Fu Panda". Animația ce combină umorul şi artele marţiale a încasat 30 de milioane de dolari între vineri şi duminică, ajungând la un total de 107,7 milioane de dolari în America de Nord. În restul lumii a atins suma de 176,5 milioane de dolari.

Personajul principal, pandaul "Po", a cărui voce este realizată de actorul Jack Black, este nevoit să înfrunte un nou inamic. Po trebuie să se alieze cu Zhen, o vulpe foarte vicleană, pentru a reuşi să protejeze Valea Păcii.

Animația a depășit mult așteptatul lungmetraj semnat de cineastul canadian Denis Villeneuve, "Dune: Part Two". Astfel, acesta se află din nou pe locul al doilea, cu încasări de 29,1 milioane de dolari între vineri şi duminică.

În a doua parte a filmului Dune, Paul Atreides, personajul principal, devine Mesia cel aşteptat, un lider răzbunător după ce aproape întreaga sa familie a fost ucisă. Distribuţia peliculei este completată de vedete precum Zendaya, Lea Seydoux şi Javier Bardem, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel