Kun Agüero se retrage din fotbal. În timpul unui meci, a simțit o durere în piept

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport

Victimă a unei probleme cardiace, atacantul Barcelonei, Sergio Agüero, va anunța în următoarele ore că va pune capăt carierei sale, informează L'Équipe.

Sosit la Barça în această vară, după zece sezoane petrecute la Manchester City, Sergio Agüero (33 de ani) va agăța ghetele în cui după doar cinci meciuri jucate în tricoul blaugrana.

Argentinianul a fost nevoit să abandoneze meciul de pe teren propriu cu Deportivo Alavés (1-1), pe 30 octombrie, după ce a simțit o durere în piept. El a fost spitalizat în urma acestui incident, iar primele examinări au relevat faptul că suferea de o aritmie cardiacă (alterarea ritmului cardiac).

S-a stabilit acum că el nu va putea relua competiția la cel mai înalt nivel fără riscuri. Sergio Agüero este așteptat să oficializeze vestea în următoarele ore, în timp ce o conferință de presă de adio ar urma să aibă loc miercuri pe Camp Nou.

Citește și: Simona Halep, nominalizată la "lovitura anului". WTA, anunț

Cu 184 de reușite în 275 de meciuri, "Kun" este cel mai bun marcator străin din istoria Premier League (locul 4 la general).

Finalist al Cupei Mondiale în 2014 și câștigător al Copa America în vara anului trecut, jucătorul format la Independiente este și al treilea golgheter al selecționatei argentiniene (41 de goluri în 101 selecții), relatează mediafax.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel