Kremlinul spune că nu știe nimic despre pregătirea de către Kiev a unui plan de rezolvare a conflictului

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kremlinul spune că nu știe nimic despre pregătirea de către Kiev a unui plan de rezolvare a conflictului / Foto: Kremlin.ru
Kremlinul spune că nu știe nimic despre pregătirea de către Kiev a unui plan de rezolvare a conflictului / Foto: Kremlin.ru

Kremlinul a transmis că nu știe nimic despre pregătirea de către Kiev a unui plan de rezolvare a conflictului.

Kremlinul susține că nu știe nimic despre pregătirea de către Kiev a unui plan de rezolvare a conflictului. Declarațiile anterioare ale președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, despre pașii către o soluționare pașnică a conflictului, nu au ținut cont de realitățile predominante, a declarat secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, scrie Interfax.

"Am auzit declarațiile președintelui Zelenski despre diferiți pași, și despre planul de pace, dar tot ceea ce a spus președintele Zelensky până acum a fost spus fără a ține cont de realitățile actuale, care, de fapt, au prins deja contur astăzi și care nu pot fi ignorate", a spus Peskov. reporterilor vineri.

Răspunzând la întrebarea dacă Kremlinul are informații despre pregătirea unui plan de reglementare de către Kiev, secretarul de presă al președintelui rus a explicat: "Nu știm nimic despre asta".

Ucraina ar putea prezenta un plan de rezolvare a conflictului cu Federația Rusă în februarie 2023, a informat The Wall Street Journal.

Kremlinul a evaluat negativ cei "trei pași către pace" ai lui Zelenski

Acum câteva zile, Kremlinul a numit așa-zișii trei pași către pace propuși de președintele ucrainean Volodimir Zelenski drept pași către continuarea ostilităților.

"Aceștia sunt trei pași către continuarea ostilităților", a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus Dmitri Peskov reporterilor.

Acesta a răspuns la întrebarea jurnaliștilor, cum evaluează Kremlinul ultima propunere a lui Zelenski. După cum s-a raportat anterior, Zelenski a anunțat așa-zișii trei pași către pace, inclusiv furnizarea de tancuri moderne și artilerie la Kiev, acordarea de sprijin Ucrainei pentru a asigura stabilitatea financiară și energetică și punerea în aplicare a "formulei de pace" propusă anterior. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel