Kim Kardashian vrea să evite "aceleași greșeli" în întâlniri

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Kim Kardashian vrea să evite "aceleași greșeli" în întâlniri
Kim Kardashian vrea să evite "aceleași greșeli" în întâlniri

Kim Kardashian nu vrea să se grăbească atunci când vine vorba de primirea unui alt partener romantic în viața ei - mai ales ca mamă a patru copii.

Vedeta de reality-show a vorbit despre întâlniri în cel mai recent episod al podcastului "On Purpose With Jay Shetty", unde a recunoscut:

"Cred că voi fi mereu o romantică fără speranță și că îmi voi dori mereu să fiu îndrăgostită și cu siguranță îmi va plăcea să îmi împart viața cu cineva și îmi va plăcea să îmi creez o viață cu cineva. Cu siguranță nu mă voi grăbi și cred că sunt atât de mulți factori, mai ales când ai copii și ești atent la oamenii care intră în viața ta", a explicat Kim.

"Dacă pot să mă uit la tot ceea ce am făcut greșit și să încerc să nu fac aceleași greșeli și să nu mă grăbesc, cred că trebuie să fie diferit pentru mine", a continuat ea.

"Sunt atât de mulți factori, dar voi crede întotdeauna în dragoste și voi dori întotdeauna asta și cred că este o parte atât de magică a vieții. Dar cred că mă simt atât de confortabil să nu mă grăbesc, să nu mă grăbesc. Se întâmplă atât de multe lucruri încât nu mă simt singură și cred că acest lucru este foarte important", a adăugat Kim.

Cea de-a treia căsătorie a lui Kim a fost cu Kanye West, cu care îi împarte pe North, 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 5 ani, și Psalm, 4 ani. Cei doi s-au despărțit în februarie 2021 și au ajuns în cele din urmă la un acord de divorț în noiembrie 2022.

Pe fondul divorțului încurcat în public, Kim a început să se întâlnească cu starul SNL Pete Davidson. Cei doi s-au bucurat de o idilă care s-a întins din noiembrie 2021 până în august 2022.

În timp ce Pete și-a continuat viața de întâlniri publice, Kim pare să fi fost mai precaută - cel puțin cu ceea ce împărtășește cu fanii. Și, dacă ultimul ei interviu cu Shetty este ceva de încredere, s-ar putea să fi apăsat pe pauză în ceea ce privește romantismul, deocamdată.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel