Kim Kardashian vorbește despre viitorul show-ului "The Kardashian"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 02 iun 2023, 12:17 | Categorie: Social
Kim Kardashian vorbește despre viitorul show-ului "The Kardashian"
Kim Kardashian vorbește despre viitorul show-ului "The Kardashian"

Kim Kardashian nu ignoră masele de oameni care cred că ea și familia ei datorează telespectatorilor mai mult atunci când vine vorba de împărtășirea detaliilor intime ale vieții lor de zi cu zi... având o discuție serioasă despre viitorul emisiunii.

Kim a fost sinceră cu sora ei, Khloe Kardashian și Scott Disick, în episodul de joi al emisiunii "The Kardashians" și și-a făcut timp pentru a aborda unele dintre criticile din jurul acestui show Hulu.

Deși spune că îi place să citească feedback-ul, ea a continuat spunând că, uneori, acesta poate fi foarte brutal. Ea a spus:

"Khloe și cu mine, oferim conținut real. Împărtășim până la ultimul detaliu din viața noastră. Vorbesc despre faptul că vreau să slăbesc și sunt brutalizată. Eu sunt fața tuturor acestor critici".

Kim oferă, de asemenea, exemple specifice... spunând: "A fost un articol despre sezonul 2 care spunea că Khloé nu a dat suficient cu situația ei cu Tristan [Thompson]".

Kim a recunoscut că unele lucruri au fost mai mult în afara limitelor - cum ar fi problemele ei cu fostul soț Kanye West și cel mai recent fost iubit, Pete Davidson - spunând că, uneori, pur și simplu nu a vrut să fie filmată.

La finalul discuției, cele două surori au recunoscut că, în adâncul sufletului lor, iubesc serialul și că acesta a fost piesa centrală a întregului imperiu al familiei. Kim recunoaște: "Întotdeauna voi dori să filmez și să dau totul".

Kardashian-Jenner a apărut pentru prima dată la E! pentru serialul "Keeping Up With the Kardashians" în 2007, care a fost difuzat până în 2021. Cel de-al treilea sezon al serialului "Kardashians" rulează acum pe Hulu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience