Kim Kardashian și Mariah Carey, video viral pe TikTok cu fiicele lor

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Kim Kardashian și Mariah Carey, video viral pe TikTok cu fiicele lor
Kim Kardashian și Mariah Carey, video viral pe TikTok cu fiicele lor

Peste 2 milioane de vizualizări într-o zi! Atât a adunat cel mai recent clip postat de Kim Kardashian pe contul de TikTok. 

Starleta nu le-a arătat fanilor noi tehnici de make-up, nici n-a făcut reclamă la vreo piesă vestimentară din noua colecția, ci s-a filmat alături de nimeni alta decât Mariah Carey. 

Internauții au fost uimiți, mai ales că nu știau că cele două vedete sunt prietene.

Kim Kardashian și Mariah Carey au făcut echipă pentru cel mai tare TikTok mamă-fiică. Vedetele clipului viral de pe TikTok au fost North (9 ani și jumătate), fiica lui Kim Kardashian, și Monroe (11 ani), fiica artistei Mariah Carey. 

Clipul este filmat la casa din Hidden Hills a lui Kardashian, potrivit People. North și Monroe execută o coregrafie pe piesa lui Carey "It's a Wrap", dar sunt întrerupte de mămicile lor celebre. Kim Kardashian și Mariah Carey apar brusc în peisaj și încep să cânte la periile de păr.

Fetele încearcă să își împingă mamele din cadru pentru a-și putea continua dansul, moment în care izbucnesc toate în râs.

“Imaginează-ți cum ar fi s-o inviți pe Mariah Carey la tine acasă?”, “O, Doamne… e Regina Mariah Carey!”, “Nu am fi crezut că o să vedem vreodată colaborarea asta!”, “Vă dați seama ce impact are Kim Kardashian dacă Mariah Carey a venit la ea să filmeze un TikTok?”, “Cel mai tare TikTok!”, “Nu ne așteptam la asta!”, “Wow, nu aș fi crezut că o să le văd vreodată împreună”, “Epic. Asta o să intre în istorie”, “Cât de bine arată Mariah Carey”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți.

@kimkardashian

Its a wrap! But never for us!

♬ its a wrap for you baby. - ????????????????????????????????????????????????

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel