Kim Kardashian, JLo și Oprah, alături de Anastasia Soare, la aniversarea de 25 de ani a brandului său, în SUA

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kim Kardashian, JLo și Oprah, alături de Anastasia Soare, la aniversarea de 25 de ani a brandului său, în SUA / Instagram
Kim Kardashian, JLo și Oprah, alături de Anastasia Soare, la aniversarea de 25 de ani a brandului său, în SUA / Instagram

Una dintre celebrele românce, Anastasia Soare a sărbătorit 25 de ani de la înființarea companiei sale, alături de mari nume de la Hollywood.

Anastasia Soare a fost înconjurată de actrițe celebre de la Hollywood, la aniversarea de 25 de ani de la înființarea companiei sale, Anastasia Beverly Hills.

Toate celebritățile au felicitat-o pe Anastasia pentru compania ei de cosmetice de mare succes. Românca și-a întâmpinat invitații într-un decor deosebit, mesele erau ornate cu multe flori naturale, trandafiri roz, orhidee albe. Și preparatele au fost pe măsură, la fel și atmosfera.

Jennifer Lopez a ținut să îi mulțumească public româncei. „Cină minunată aseară, sărbătorind cea de-a 25-a aniversare a Anastasiei Soare”, a transmis pe rețelele de socializare vedeta, care s-a și pozat alături de Oprah Winfrey, alături de care a stat la masă, dar și de Kim Kardashian.

Și fotomodelul Cindy Crawford i-a mulțumit Anastasiei Soare pentru că a fost invitată la petrecere.

Anastasia Soare e considerată „Regina sprâncenelor” Când vine vorba de sprâncene la Hollywood, vedete precum Jennifer Lopez, Madonna, Oprah, Naomi Campbell, Charlize Theron sau Claudia Schiffer stau la coadă pentru serviciile ei. Este vorba despre românca Anastasia Soare, cea considerată „Regina sprâncenelor”, care are o afacere de succes în America.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel