Kim Kardashian dansează pe muzica lui Taylor Swift, având în vedere istoria lor tumultoasă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kim Kardashian dansează pe muzica lui Taylor Swift, având în vedere istoria lor tumultoasă
Kim Kardashian dansează pe muzica lui Taylor Swift, având în vedere istoria lor tumultoasă

Alegerea melodiei este surprinzătoare, având în vedere istoria tumultoasă a lui Kardashian și Swift.

Kim Kardashian și fiica ei în vârstă de nouă ani, North West, au revenit din nou pe TikTok joi (5 ianuarie), luând parte la obișnuitele lor clipuri coregrafice cu ritmuri rapide.

De data aceasta, însă, duo-ul mamă-fiică cântă împreună cu Taylor Swift pe melodia din 2014, "Shake It Off", ceea ce este surprinzător având în vedere istoria tumultoasă a lui Kardashian și Swift. După ce fostul soț al fondatoarei SKIMS, Kanye West, a întrerupt-o pe Swift pe scenă la gala VMA din 2009, ceea ce a declanșat dușmănia lor de peste zece ani, el a făcut apel la ea în piesa sa din 2016 "Famous", rapperând: "Simt că eu și Taylor am putea face încă... / De ce? Eu am făcut-o celebră pe b-h.

În acel an, Kardashian i-a luat apărarea lui Ye într-un episod al emisiunii Keeping Up With the Kardashians. În 2019, însă, ea a dezvăluit că disputa s-a încheiat în sfârșit. "Simt că am trecut cu toții peste", a spus ea în timpul unei apariții în emisiunea Watch What Happens Live cu Andy Cohen, adăugând că cei doi încă nu au vorbit.

În 2021, Kardashian a dezvăluit într-un interviu în cadrul emisiunii Honestly With Bari Weiss că, de fapt, este o fană a muzicii lui Swift. "Adică, chiar îmi plac multe dintre cântecele ei", a dezvăluit vedeta miliardară de reality TV. "Toate sunt super drăguțe și antrenante. Ar trebui să mă uit în telefon ca să le găsesc un nume."

La lansarea celui de-al 10-lea album de studio al lui Swift, Midnights, în 2022, mulți fani au crezut că "Vigilante S-", deși nu menționează pe nimeni în mod direct, ar putea fi vorba despre dușmănia ei publică cu West și Kardashian, răsturnând scenariul și luând acum partea lui Kim K.

@kimandnorth♬ Originalton - &lt3

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel