Kim Kardashian a slăbit 7 kilograme pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe la Gala Met

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Metropolitan Museum of Art din New York a găzduit unul dintre cele mai importante evenimente de modă ale anului, Gala Met.

Pentru prima dată, toate surorile Kardashian au apărut la Met Gala, iar Kim a captat toată atenția cu o rochie de 5 milioane de dolari purtată de Marilyn Monroe în 1962 când îl felicita pe președintele SUA, John  F. Kennedy, chiar de ziua lui, scrie revista Vogue.

Vedeta în vârstă de 41 de ani și-a vopsit părul pentru această ocazie și a apărut în compania iubitului ei, comediantul Pete Davidson.

Ea a recunoscut, de asemenea, că a trebuit să slăbească 7 kilograme pentru a se potrivi în celebra rochie.

Vedeta a recunoscut că a fost nevoită să țină un regim alimentar foarte strict pentru a putea încăpea în rochie, explicând că timp de o lună a eliminat aproape complet zahărul și carbohidrații din dieta sa. „Nu m-am înfometat, dar am fost foarte de strictă”, a declarat vedeta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Publicația citată arată că Monroe a plătit 1.440 de dolari pentru piesa personalizată, care a fost vândută pentru prima dată la licitație în 1999 pentru peste un milion de dolari, ca parte a vânzării proprietății sale cu Christie's.

S-a vândut apoi cu 4,8 milioane de dolari la Julien's Auctions în 2016, iar mai târziu a fost achiziționat de Muzeul Ripley's Believe It Or Not.

Până în prezent, deține recordul pentru a fi cea mai scumpă rochie vândută la licitație. „Sunt un mare fan al licitațiilor și dețin mai multe piese JFK, așa că îl cunosc pe proprietarul lui Julien's. A reușit să mă conecteze [cu cei de la Ripley] și așa a început discuția”, spune Kardashian.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel