Kim Kardashian a revoluționat lenjeria intimă! Ce sutien a scos pe piață

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Kim Kardashian lansează un nou sutien cu mameloane false pentru "factorul de șoc suprem" - dar fanii nu-și pot da seama dacă noul produs este real.

Vedeta de reality-show transformată în antreprenor în domeniul modei și frumuseții a anunțat noul produs "inovator" al liniei sale SKIMS printr-un videoclip plin de umor, provocând o reacție mixtă pe rețelele de socializare.

În cazul în care nu puteți înțelege conceptul, ceea ce este absolut corect, "The Ultimate Nipple Bra" are încorporate sfârcuri false, pentru a da iluzia efectelor cauzate de frig - chiar și în timpul vremii mai calde.

De ce ar putea avea cineva nevoie de așa ceva, poate vă gândiți? Ei bine, pentru a evita să fie nevoită să dea drumul la aerul condiționat, ceea ce, la rândul său, contribuie la încălzirea globală, potrivit lui Kim.

Mama a patru copii explică acest lucru în videoclipul promoțional ironic pentru produsul SKIMS de 120 de dolari, care se lansează pe 31 octombrie.

2. Kim Kardas... (kimk_55663300.jpg)

"Temperatura Pământului este din ce în ce mai ridicată. Nivelul mărilor crește. Straturile de gheață se micșorează. Nu sunt om de știință, dar cred că fiecare își poate face partea sa de pricepere", afirmă ea în videoclip.

"De aceea, prezint un sutien nou-nouț cu un mamelon încorporat, astfel încât, indiferent cât de cald este, vei părea mereu rece. Unele zile sunt grele, dar aceste mameloane sunt și mai grele. Și, spre deosebire de aisberguri, acestea nu pleacă nicăieri."

Dar în timp ce noul sutien cu mameloane este o nouă achiziție foarte legitimă pentru colecția de lenjerie intimă a lui Kim, fanii nu au putut spune dacă este real, în mare parte din cauza naturii de scenetă a anunțului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel