Kim Kardashian a achiziţionat la licitaţie un crucifix purtat de prinţesa Diana

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Kim Kardashian a achiziţionat la licitaţie un crucifix purtat de prinţesa Diana
Kim Kardashian a achiziţionat la licitaţie un crucifix purtat de prinţesa Diana

Vedeta americană de reality TV Kim Kardashian a cumpărat crucifixul Attallah, un celebru pandantiv purtat de prinţesa Diana, la o licitaţie organizată miercuri la Londra, a anunţat casa de licitaţii Sotheby's, potrivit AFP.

Crucifixul Attallah, un luxos pandantiv realizat în anii 1920 de marele bijutier britanic Garrard, fusese purtat în mai multe rânduri de prinţesa Diana.

Acesta a fost vândut la licitaţie pentru suma de 163.800 de lire sterline (circa 187.000 de euro) în cadrul unei licitaţii organizate miercuri în capitala britanică.

Crucea de ametist, o varietate de cuarţ violet, a fost cumpărată de un reprezentant în numele vedetei Kim Kardashian, a confirmat Sotheby's.

Pandantivul, purtat de prinţesă la o gală caritabilă la Londra în 1987, a fost vândut pentru peste dublul preţului estimat. Crucifixul este decorat cu diamante de 5,25 carate.

"Bijuteriile deţinute sau purtate de prinţesa Diana sunt rareori disponibile pe piaţă, mai ales o piesă precum crucifixul Attalah, care este colorat, îndrăzneţ şi distinctiv", a declarat Kristian Spofforth de la Sotheby's înainte de vânzare.

"Într-o oarecare măsură, acest pandantiv neobişnuit este simbolul încrederii tot mai mari a prinţesei în alegerile sale vestimentare şi de bijuterii, în acel moment special din viaţa ei", a adăugat el.

Anul trecut, Kim Kardashian (42 de ani) a purtat rochia pe care Marilyn Monroe a îmbrăcat-o atunci când i-a cântat "Happy Birthday" preşedintelui Kennedy, în 1962, la celebra gală a Metropolitan Museum din New York.

Muzeul Ripley's, care deţine faimoasa rochie, a negat ulterior acuzaţiile potrivit cărora Kim Kardashian ar fi deteriorat-o.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel