Kendrick Lamar: Un nou album?

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar
Sursa: captură Youtube Kendrick Lamar

Zvonurile despre lansarea unui nou album Kendrick Lamar în acest an sunt tot mai dese, acestea apărând chiar înainte de disputa virală cu Drake.

Deși artistul nu a confirmat oficial nimic, fanii speră la o lansare curând, mai ales datorită indiciilor subtile lăsate de colaboratorii lui.

Terrace Martin, de exemplu, a răspuns recent pe Twitter/X unui fan curios la o întrebare despre activitatea recentă a lui Kendrick. Potrivit lui Martin, rapperul pregătește ceva grandios. "Sună a victorie mare (big W)", a scris fanul ca răspuns la anunțul despre un proiect al lui Roddy Ricch. "Dar cine lucrează cu Dot (prescurtarea de la Kendrick Lamar) acum?", a mai întrebat retoric acesta.

Martin a explicat că Lamar lucrează cu mai mulți artiști, fără să ofere nume specifice, doar menționând un generic "cu toți noi". Lipsa detaliilor a lăsat loc speculațiilor în secțiunea de comentarii.

Aceste indicii nu sunt singurele care alimentează entuziasmul fanilor. În aprilie, pe podcastul lor, Rory & Mal discutau despre răspunsul întârziat al lui Kendrick la Drake. Mal susținea că, potrivit unei surse sigure, motivul întârzierii este dorința lui Kendrick de a-și păstra piesa pentru un nou album, preconizat pentru lansare în mai 2024. Evident, suntem aproape de începutul lunii iunie, iar albumul nu a apărut, dar dacă afirmația lui Mal are vreun fundament, lansarea unui nou proiect Kendrick Lamar ar putea fi iminentă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel