Kendrick Lamar filmează un nou videoclip muzical în Compton cu securitate sporită

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Kendrick Lamar este programat să filmeze un videoclip muzical în Compton în acest weekend și a angajat securitate suplimentară pentru proiect.

Surse din cadrul forțelor de ordine au declarat pentru TMZ că securitatea suplimentară va asigura siguranța echipei, comunității și a lui Kendrick Lamar însuși în timpul filmărilor. Echipa artistului a obținut permisele necesare, iar Departamentul Șerifului din Los Angeles va desfășura un număr nespecificat de deputați pentru filmare, la un tarif de 120 USD pe oră. Deși detaliile vizualului nu au fost dezvăluite, s-a menționat că rapperul va filma în diferite locații din Compton, scrie Hypebeast.

Deși nu a fost oferită o explicație oficială pentru securitatea suplimentară, fanii speculează că ar putea avea legătură cu conflictul dintre Lamar și Drake. La începutul lunii mai, au fost trase focuri de armă în afara proprietății lui Drake din Bridle Path, Toronto, rănind unul dintre gardienii săi. Nu a fost confirmată nicio legătură între incidentul respectiv și conflictul dintre cei doi artiști, totuși.

Raportul vine la scurt timp după concertul sold-out al lui Lamar, „The Pop Out – Ken & Friends”, de Ziua Juneteenth, care a avut loc la The Kia Forum în Inglewood. Lamar a fost însoțit de artiști precum Steve Lacy, Tyler, the Creator, YG, Roddy Ricch, Jay Rock, Ab-Soul, ScHoolboy Q, Dr. Dre și mulți alții, și a încheiat evenimentul interpretând de cinci ori piesa sa disprețuitoare la adresa lui Drake, „Not Like Us”.

Aceste măsuri de securitate reflectă nu doar preocuparea pentru siguranța echipei și comunității locale, dar și nivelul de profesionalism și atenția la detalii care caracterizează proiectele lui Kendrick Lamar. Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea noului videoclip, fiind siguri că va aduce o nouă dimensiune muzicii și mesajului său artistic.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel