Kelly Clarkson pune lucrurile la punct cu privire la zvonurile despre Ozempic

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Facebook
Captura Facebook

Kelly Clarkson a recunoscut că a folosit medicamente pentru a slăbi.

În timpul unei discuții cu Whoopi Goldberg în cadrul emisiunii The Kelly Clarkson Show de luni, cântăreața hitului "Since U Been Gone" a abordat speculațiile legate de recenta ei pierdere în greutate.

"Medicul meu m-a monitorizat timp de vreo doi ani, iar eu am spus: 'Nu, mi-e frică de asta. Am deja probleme cu tiroida'", a explicat ea. "Toată lumea crede că este Ozempic. Nu este așa. Este altceva, dar este ceva care ajută la descompunerea zahărului - evident, corpul meu nu o face cum trebuie."

Ea a adăugat: "Am ajuns să fiu nevoită să fac asta, pentru că analizele mele de sânge au devenit atât de proaste."

Kelly a povestit că avea 92 de kilograme în momentul în care era cea mai grea și a fost șocată de aspectul ei atunci când s-a văzut la televizor.

"Eram în casa mea din New York și ne uitam la televizor, iar dintr-o dată m-am oprit și am zis: 'Cine naiba e aia?'. Jur pe Dumnezeu, pare o nebunie", și-a amintit ea.

La vârsta de 42 de ani, Kelly, care nu a dezvăluit ce medicamente lua, a spus că a simțit că cei care erau îngrijorați de greutatea ei au presupus că este "nefericită și deprimată", dar nu era așa.

Vedeta Sister Act, Whoopi Goldberg, care a folosit medicamentul pentru diabet de tip 2 Mounjaro, i-a spus lui Kelly că a slăbit cât "aproape două persoane".

Ea a adăugat: "Fac acea injecție minunată care funcționează pentru oamenii care au nevoie de ajutor și a fost foarte bună pentru mine. Este grozav pentru oameni ca noi, care au, știți, probleme."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel