Kelly Clarkson nu vrea să se recăsătorească

Autorul articolului: Liana Ganea | Dată: 29 mai 2023, 17:10 | Categorie: Social
foto: Kelly Clarkson, Facebook
foto: Kelly Clarkson, Facebook

După divorțul dureros din 2021 de producătorul Brandon Blackstock cu care are doi copii, artista Kelly Clarkson nu își mai dorește să se căsătorească, nici acum, nici în viitor. Aceasta susține că separarea de Brandon "a terminat-o."

Kelly Clarkson (41 de ani) a devenit cunoscută în toată lumea în anul 2000, când a câștigat marele premiu al show-ului american de talente „American Idol”. Artista s-a căsătorit cu managerul de talente și producătorul „The Kelly Clarkson Show” Brandon Blackstock (46 de ani) în urmă cu șapte ani. Au împreună doi copii - pe River Rose (8 ani) și Remington „Remy‟ Alexander (7 ani). Cei doi s-au întâlnit la repetițiile pentru premiile Academy of Country Music Awards în mai 2006. Păreau a fi cuplul perfect, însă problemele i-au copleşit şi au decis să divorţeze în urmă cu trei ani. 

Clarkson a crescut într-o familie cu părinți divorțați, așa că nu e străină de emoţiile pe care cei mici le trăiesc în astfel de momente. „Eu fac parte dintr-o familie divorțată. O vom rezolva. Nu sunt sentimente mici, sunt sentimente uriașe și emoții uriașe, (…) În fiecare seară îmi întreb copiii dacă sunt fericiți. De multe ori îmi spun: știi, sunt pur și simplu trist. Mi-aș dori ca mami și tati să fie în aceeași casă‟, a dezvăluit artista într-un interviu pentru US Magazine. 

Kelly Clarkson: „Am fost terminată, am suferit‟ 

Kelly Clarkson a mai mărturisit că „nici măcar nu își poate imagina‟ să se recăsătorească, deoarece divorțul „a distrus-o, însă nu spune nu unei noi relații: „Îmi place să ies cu mine, (…) Am fost distrusă, am plâns, pentru că asta este o pierdere. Nu cred că trebuie să ai pe cineva cu tine tot timpul. Îmi place foarte mult munca mea, copiii mei. Ei bine, știu că nu o să mă căsătoresc din nou. Nu știi niciodată când vine vorba de dragoste…‟, a spus cântăreața. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience