Keanu Reeves se alătură universului Sonic în rolul lui Shadow

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Keanu Reeves, actorul iconic în vârstă de 59 de ani, își va împrumuta vocea pentru franciza "Sonic the Hedgehog", preluând rolul lui Shadow the Hedgehog în viitorul film "Sonic the Hedgehog 3".

Știrea a fost anunțată inițial de The John Campea Show și confirmată ulterior de publicații precum The Hollywood Reporter și Variety, scrie People.

Shadow, unul dintre aricii cu puteri speciale din universul Sonic, este un personaj întunecat și sinistru, oferind un contrast semnificativ față de eroi ca Sonic (Ben Schwartz), Tails (Colleen O'Shaughnessey) sau Knuckles (Idris Elba). Knuckles primește chiar și propria serie spinoff, cu premiera pe 26 aprilie pe platforma Paramount+.

Introdus pentru prima dată în jocul "Sonic Adventure 2" de la Sega (2001), Shadow a fost creat de profesorul Gerald Robotnik, interpretat în filmele Sonic de Jim Carrey. Carrey își va relua rolul de profesor nebun și în "Sonic the Hedgehog 3', unde este sugerată crearea lui Shadow, un personaj ce pulsează de energie supersonică și îl înfruntă pe Sonic într-o bătălie epică.

Nu este prima oară când Keanu Reeves își oferă vocea unor personaje animate. Anterior, el a dat viață pisicuței din comedia "Keanu" (2016), jucăriei Duke Caboom din "Toy Story 4" (2019) și chiar lui Batman în "DC League of Super-Pets" (2022).

Pe lângă rolurile animate, Keanu Reeves rămâne activ și în alte producții. El își va relua personajul John Wick în "Ballerina" cu Ana de Armas (2025) și va apărea într-o comedie regizată de Aziz Ansari. Actorul este și producător pentru adaptarea de mare ecran a seriei de benzi desenate co-scrise de el, "BRZRKR".

"Sonic the Hedgehog 3" este așteptat în cinematografe pe 20 decembrie.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel