Katy Perry o încoronează pe Ariana Grande: Cea mai bună cântăreață a generației noastre /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Ariana Grande
Sursa: captură Youtube Ariana Grande

După șapte sezoane petrecute în căutarea celor mai bune voci din Statele Unite la "American Idol", Katy Perry a dezvăluit că, în opinia sa, o singură cântăreață se remarcă cu adevărat: Ariana Grande.

Pe covorul roșu de după finala sezonului 22 a competiției, interpreta hitului „Firework” a declarat că vocea câștigătoarei din acest an, Abi Carter, îi amintește de fosta antrenoare de la The Voice. „Vocea lui [Carter] este unică în muzica pop”, a spus Perry, potrivit Billboard.

„Ultima oară când am spus asta a fost despre Ariana Grande când a apărut la The Ellen Show”, a continuat ea. „M-am gândit atunci: «Oh, fata asta e cea mai bună cântăreață a generației noastre». Nu spun asta cu ușurință”, a mai declarat Katy.

Finala celui mai recent sezon de American Idol marchează și ultima apariție a lui Perry ca jurat. Katy, alături de Luke Bryan și Lionel Richie, au format juriul emisiunii de la relansarea acesteia pe ABC, în 2018.

Acum, cântăreața se va concentra pe realizarea următorului său album, după ce ultimul, „Smile”, a fost lansat în 2020. „Sunt însărcinată cu următorul meu album” (“I’m pregnant with my next album”), a glumit ea, sugerând că proiectul va sosi în curând.

American Idol nu a dezvăluit încă cine o va înlocui pe Perry, dar preferata ei este o anumită vedetă a muzicii country care a apărut ca mentor invitat în acest sezon. „Trebuie să spun că Jelly Roll a fost fantastic când a venit la emisiune”, declara ea pentru E! News în aprilie. „Eram convinsă de orice spunea el (...). Ar putea candida la președinție, ar putea fi pastorul meu, m-aș putea reîntoarce la biserică pentru el”, a continuat ea atunci. „Ar putea să-mi vândă orice… Ar fi minunat să avem oricare dintre acești băieți alături de Jelly în emisiune. Te iubesc, Jelly!”, a mai spus artista.

Pentru înregistrare, interpretul hitului „Son of a Sinner” este complet de acord cu propunerea lui Perry. „Bineînțeles!”, a spus el când a fost întrebat la Stagecoach, în aprilie, dacă ar lua în considerare postul de jurat. „Dacă mă gândesc la propunere? Am acceptat deja slujba și nici nu mi-au oferit-o”, a glumit acesta.

Urmăriți mai jos declarația lui Perry despre Ariana Grande.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel