Katy Perry, GAFĂ la încoronarea regelui Charles

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Katy Perry, GAFĂ la încoronarea regelui Charles
Katy Perry, GAFĂ la încoronarea regelui Charles

Katty Perry s-a numărat printre cei 2.300 de invitați care au fost prezenți, sâmbătă, la încoronarea Regelui Charles al III-lea, eveniment ce a avut loc la Westminster Abbey.  

Katy Perry s-a rătăcit în biserică.

Atrăgând atenția tuturor în timp s-a prezentat la slujbă purtând o pălărie roz uriașă, Katy Perry a fost văzută plimbându-se de colo colo, în încercarea de a-și găsi locul în biserică, printre mulțimea de celebrități și șefi de stat. Fanii ei au fost uimiți să o vadă pe vedetă la ceremonie, iar gafa surprinsă la Westminster Abbey a făcut deliciul tuturor.

Cântăreața s-a plimbat minute șir printre rândurile de scaune, părând complet rătăcită în biserică și stârnind hohotele celor din jur. 

Artista era să cadă, înainte de slujbă.

„Modul în care încearcă să-și caute locul, cu pălăria aia uriașă pe cap, este adorabil și amuzant în același timp”, a remarcat unul dintre fanii ei fideli, pe rețelele sociale. Alții au fost mai îngrijorați de nefericiții care se vor nimeri în spatele ei și acelei pălării masive, relatează publicația britanică Metro. Pe lângă asta, înainte de a intra în interiorul Westminster Abbey, Katy Perry a fost văzută împiedicându-se, din cauza tocurilor înalte pe care a ales să le poarte. 

Katy Perry se va alătura unor nume importante precum colegul ei din juriul American Idol, Lionel Richie, și trupa Take That pentru a cânta la concertul organizat în onoarea Regelui Charles al III-lea, duminică, la Castelul Windsor. Spectacolul va fi televizat și va fi urmărit de milioane de oameni din întreaga lume.

Cântăreața, care are o avere de 330 milioane de dolari, l-a întâlnit pentru prima dată pe Charles în 2019, la un eveniment din Mumbai, înainte ca acesta să o numească ambasadoare pentru British Asian Trust. Înaintea concertului, Perry a confirmat că va înopta la Castelul Windsor.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel