Katy Perry anunță plecarea de la American Idol: "Vreau să văd lumea"

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Katy Perry
Sursa: captură Youtube Katy Perry

Emoția a fost la cote maxime duminică seara, în cadrul ultimei ediții a show-ului American Idol, în care Katy Perry a ocupat rolul de jurat. După șapte sezoane pline de muzică și concurenți talentați, artista a părăsit scena cu lacrimi în ochi și cu o multitudine de amintiri frumoase.

Încă de la intrarea pe scenă alături de colegii săi jurați, Luke Bryan și Lionel Richie, Katy Perry a dat semne de emoție vizibile. Ultimul episod a fost marcat de o serie de momente emoționante, culminând cu o reprezentație specială a artistei. Katy a interpretat hitul "What Makes a Woman" alături de finalistul Jack Blocker.

Un detaliu special al momentului a fost rochia purtată de Katy, a cărei fustă lungă era decorată cu chipurile tuturor concurenților pe care i-a evaluat de-a lungul celor șapte sezoane.

Pentru a-i aduce un omagiu fostei jurate, cele 12 concurente din finală au interpretat un medley cu cele mai mari hituri ale lui Katy Perry, printre care "Teenage Dream", "Dark Horse" și "California Gurls".

Seara s-a încheiat cu desemnarea câștigătoarei sezonului, Abi Carter, care a interpretat piesa emoționantă "What Was I Made For?" de Billie Eilish. În timp ce ploua pe scenă cu confetti, Katy Perry nu și-a putut stăpâni lacrimile, primind o îmbrățișare caldă de la Lionel Richie.

După difuzarea emisiunii, Katy a postat pe contul său de Instagram o fotografie din timpul prestației sale, însoțită de un mesaj simplu: "Asta e... 7 ani (emoji cu o față emoționată) #idol." Într-un interviu acordat postului ABC7 cu puțin timp înainte de finala sezonului, artista a recunoscut că se așteaptă la lacrimi. "Cred că voi plânge la orice," a declarat Katy.

"A fost o călătorie minunată și mi-a plăcut enorm să îi văd pe acești copii crescând", a mai spus aceasta.

Decizia lui Katy Perry de a părăsi American Idol a fost anunțată în cadrul emisiunii Jimmy Kimmel Live! în luna februarie. "Acest show m-a conectat cu inima Americii, însă simt nevoia să ies în lume și să îmi regăsesc propriul ritm," a explicat artista. "Iubesc enorm American Idol, dar îmi doresc să văd lumea și poate să lansez muzică nouă", a conchis ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel