Kate Middleton, umilită de un imam în timpul unei vizite oficiale

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Prințesa de Wales a fost lăsată cu mâna întinsă de un imam / Foto: Captură video
Prințesa de Wales a fost lăsată cu mâna întinsă de un imam / Foto: Captură video

Kate Middleton a fost supusă unui moment stânjenitor în timpul unei acțiuni oficiale ale casei regale a Marii Britanii.

Prințul William împreună cu soția sa Ducesa de Cambridge, au fost în vizită la un centru islamic din Londra însă acțiunea nu a fost una în timpul căreia Kate să se fi simțit cu adevărat în largul. 

Disconfortul a fost creat de unul dintre imami care a refuzat să dea mâna cu prințesa de Wales.

Kate Middleton nu este doar prințesă de Wales, ci a devenit și o regină în arta de a ieși din toate situațiile, chiar și din cele mai complexe sau delicate.

Dar joi, 9 martie, soția prințului William s-a confruntat cu un moment de jenă la care cu siguranță nu se aștepta. În timpul unei vizite oficiale la Centrul Islamic Hayes din Londra, prințesa britanică a fost literalmente sfidată de imamul Sufyan Iqbal.

După ce l-a salutat pe prințul William cu o strângere de mână, imamul a refuzat să dea mâna cu Kate Middleton. În schimb, acesta a pus pur și simplu mâna la pieptul și a dat din cap, însoțindu-și gestul de un ușor zâmbet. Prințesa și-a retras și ea la rândul ei rapid mâna și a imitat gestul acestuia, plecându-și capul și zâmbind în semn de salut.

În unele tradiții musulmane, plasarea mâinii pe inimă și datul din cap este considerat un mod politicos de a saluta o femeie de către un bărbat.

În ianuarie anul trecut, regina Letizia s-a confruntat cu o situație similară atunci când l-a întâmpinat pe ambasadorul iranian la palatul regal din Madrid.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel