Kate Middleton, plină de farmec în timpul apariției la Wimbledon

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Ducesei de Cambridge i s-a alăturat Prințul William, pentru a urmări împreună o serie de meciuri în Loja Regală.

Kate Middleton și-a făcut apariția cu stil în ziua a noua de la Wimbledon, marți.

Ducesa de Cambridge și-a făcut prima apariție la îndrăgitul eveniment sportiv de anul acesta, organizat de All England Lawn Tennis Club și Croquet Club alături de soțul ei, Prințul William.

Pentru această ieșire, Kate a respectat codul vestimentar de la Wimbledon, purtând o rochie maxi albastră, cu buline albe, realizată de Alessandra Rich, pe care a combinat-o cu pantofii cu sling-back, în alb și negru, de la același designer, la care a accesorizat o geantă albă, de la o marcă de posete regale, Mulberry. Și-a completat look-ul cu ochelari de soare și cercei cu perle.

Ducele de Cambridge, la rândul său, a arătat elegant, într-un costum gri și alb în carouri, cu nasturi albaștri și cravată bleumarin, la care a accesorizat și o pereche cool de ochelari.

Kate – care este patronul Asociației Lawn Tennis – și William păreau să fie bine dispusi în timp ce stăteau în Royal Box, unde cei doi s-au uitat la o serie de meciuri, printre care și pe cel al campionului în curs, Novak Djokovic, în cadrul căruia l-a înfruntat pe  Jannik Sinner, în semifinale. Au fost prezenți și părinții ei, Michael și Carole Middleton, care s-au așezat separat de fiica lor în Loja Regală. La un moment dat, Kate a fost văzută pupându-i, în timp ce se îndrepta spre locul ei.

De când s-a căsătorit cu William, în urmă cu mai bine de un deceniu, ea a fost la Wimbeldon în numeroase rânduri și probabil va participa la mai multe meciuri în cursul acestei săptămâni, fiind o împătimită a sportului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel