Ai observat detaliul? Kate Middleton îi aduce un omagiu Prințesei Diana la încoronarea Regelui Charles

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto Twitter @Mofoman360
Sursa foto Twitter @Mofoman360

Kate Middleton i-a adus un omagiu Prințesei Diana în timpul încoronării Regelui Charles.

La un eveniment precum încoronarea unui suveran, nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării.

Kate Middleton, viitoarea regină, i-a adus un emoționant omagiu Prințesei Diana cu un detaliu care nu a trecut neobservat.

Este de netăgăduit că mulți și-ar fi dorit să o vadă pe regretata Diana alături de Charles în Westminster Abbey.

Dar haideți să descoperim împreună importanța și semnificația simbolică a unei ținute precum cea aleasă de Kate Middleton la cel mai așteptat și studiat eveniment al anului, potrivit Di Lei.

Parcă pentru a sublinia apropierea de intenție care îi leagă, în timpul încoronării Regelui Charles, Prințesa  Kate a sosit la Westminster Abbey purtând cerceii cu perle și diamante care au aparținut regretatei Prințese Diana. Acestea sunt bijuteriile date Dianei înainte de căsătoria ei cu Prințul Charles, în 1981. 

Pe de altă parte, rochia pe care a purtat-o Kate ​​la eveniment este ea însăși plină de simbolism. Este o rochie a designerului ei preferat, Alexander McQueen.

Este o rochie realizată din mătase și broderie cu fir de argint, cu motive de trandafiri, narcise și trifoi, cu Manta Viitoarea regină a ales aceeași să poarte pe cap o diademă relizată de Jess Collett și Alexander McQueen cu argint, cristale și fire de argint ca și fiica ei Charlotte. 

Dar Kate a vrut să-și amintească și de Regina Elisabeta purtând colierul de diamante strălucitor care i-a aparținut regretatei regine și a fost favoritul monarhului în timpul vieții ei. Este alcătuit din 105 diamante.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel