Kate Middleton, apariție controversată la slujba de Paște. Cum s-a prezentat Prințesa de Wales

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Kate Middleton a avut o apariție controversată la slujba de Paște de la Windsor. Prințesa de Wales s-a prezentat la tradiționala Liturghie de Paște cu o manichiură de culoare roșie.

Liturghia de Paște, care are loc în fiecare an în capela Castelului Windsor, este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului pentru familia regală britanică.

Prințesa de Wales a fost incredibil de elegantă la slujba din duminica Paștelui, de la Capela St. George din Windsor. Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, a fost însoțită de soțul ei, Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și de cei trei copii ai lor, prințul George, în vârstă de nouă ani, prințesa Charlotte, în vârstă de șapte ani, și micul Prinț Louis, în vârstă de patru ani.

Cum s-a prezentat Prințesa de Wales la slujba de Paște

Albastrul a fost culoarea preferată a membrilor familiei Regale din Marea Britanie. Cu toții au paricipat la slujba de Paște în ținute albastre. Prințesa de Wales a purtat o haină albastră, cu guler de catifea și o pălărie asortată de la Lock & Go. Pantofii cu care prințesa și-a completat ținuta de Paște au fost din piele întoarsă, nude. Cu toate acestea, ceea ce a atras atenția experților în modă și styling a fost manichiura pe care a ales-o pentru a-și completa look-ul, deoarece Prințesa de Wales a ales să își poarte unghiile într-o nuanță de roșu, departe de nuanțele neutre pe care le poartă de obicei la aparițiile publice alături de Familia Regală.

Aceasta este una dintre cele mai stricte reguli din cadrul familiei regale britanice, deoarece, în timpul domniei Elisabetei a II-a, una dintre reguli a fost că toate femeile aparținând regalității britanice trebuie să aibă unghiile într-o culoare naturală sau, chiar să nu aibă manichiură. Cu toate acestea, în niciun caz nu pot purta o manichiură colorată, potrivit 20minutos.es.

William Hanson, un expert în protocolul regal, a declarat pentru The Sun că „roșul aprins și rozul aprins, de exemplu, nu sunt corecte, mai ales pentru ocazii oficiale și în special în timpul doliului”. Culorile permise, a spus el, includ „roz translucid sau roz închis”.

Această regulă a fost promovată de Regina Elisabeta a II-a , care a respectat-o ​​și ea încă din 1989, deoarece a folosit întotdeauna același ton natural de roz pentru unghiile ei, care îi dădea o notă luminoasă. Cu toate acestea, Meghan Markle a contestat deja această normă. La rândul lor, experții din casele regale spun că din familia regală britanică, purtarea unei manichiuri izbitoare este considerată ceva „vulgar”. Cu toate acestea, trecerea timpului face chiar și cele mai exigente regalități să schimbe reguli diferite și se pare că Kate Middleton a fost un pionier în purtarea manichiurii ei colorate: „în mod clar, un nou timp a sosit la Casa Regală Engleză”, explică Anitta Ruiz , întrucât acest gest simplu simbolizează că monarhia strictă a Reginei Elisabeta a II-a este în spatele nostru, scrie 20minutos.es.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel