Kanye west spune că ”a inventat fiecare stil muzical în ultimii 20 de ani”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Într-un interviu alături de artistul hip-hop, Ty Dolla $ign, rapperul Kanye West a susținut că a inventat toate stilurile muzicale importante din ultimele două decenii.

"Eu am inventat fiecare stil muzical din ultimii 20 de ani", a declarat Kanye pentru veteranul industriei muzicale, Big Boy, pe canalul său de YouTube BigBoyTV. "Eu am creat acest gen. Eu am creat genul lui Weeknd, Travis Scott, Drake... o să spun asta deschis, cu dragoste, și pentru Future și Young Thug, din cauza albumului cu autotune, 808s (&Heartbreaks), dacă vă gândiți. Acum toți au adăugat câte ceva la acest stil."

Fanii și alți rapperi au contestat rapid afirmațiile lui Kanye West, în vârstă de 46 de ani. Rapperul Kid Cudi, care a lucrat cu Kanye pe albumul 808s & Heartbreak, a postat o captură de ecran cu pagina de Wikipedia a albumului, unde scrie: "Sunetul lui Kid Cudi este ceea ce l-a inspirat și l-a determinat pe Kanye West să creeze albumul său cathartic 808s & Heartbreak".

"Kanye a fost cu siguranță influent, dar nu mai încercați să-i luați respectul lui T-Pain", a scris un fan pe X/Twitter. "La un moment dat, înainte de lansarea 808s, dacă foloseai autotune, 'cântai ca T-Pain'. El are nevoie de mai multă recunoaștere pentru influența sa!"

Totuși, comportamentul lui Kanye West, în ultimul timp, a evoluat către antisemitism explicit și periculos. De la simboluri naz##e modificate, până la negarea Holocaustului și declarații despre puterea evreiască în industrii, cuvintele sale incită la ură și repetă tropesuri antisemite vechi de secole. Aceste atitudini promovate de o personalitate atât de influentă sunt profund dăunătoare, normalizând ura față de un întreg grup etnic și religios. Este crucial să condamnăm ferm acest tip de rasism și să protejăm prin educație și dialog deschis față de intoleranță.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel