Kanye West la CUȚITE cu Kim Kardashian! Au EXPLODAT

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Într-o rară mustrare publică,Kim Kardashian a ripostat la postarea soțului înstrăinat, Kanye West, despre faptul că fiica lor North se află pe TikTok.

Vineri, mogulul rap, căruia i se spune acum "Ye", a postat pe contul său verificat de Instagram o captură de ecran cu fetița lor de opt ani pe TikTok.

"Având în vedere că acesta este primul meu divorț, trebuie să știu ce ar trebui să fac în legătură cu faptul că fiica mea a fost pusă pe TikTok împotriva voinței mele", se arată în legendă.

Kardashian a ripostat cu o declarație, postată în partea de povești a contului ei verificat de Instagram, în care a scris: "Atacurile constante ale lui Kanye la adresa mea în interviuri și pe rețelele sociale sunt de fapt mai dureroase decât orice TikTok pe care l-ar putea crea North".

"În calitate de părinte care este principalul furnizor și îngrijitor al copiilor noștri, fac tot ce pot pentru a o proteja pe fiica noastră, permițându-i în același timp să își exprime creativitatea în mediul pe care îl dorește, sub supravegherea unui adult - pentru că îi aduce multă fericire", se arată în declarație.

Ce avere a adunat Jennifer Lopez și din ce câștigă bani, în afară de muzică

"Divorțul este destul de dificil pentru copiii noștri, iar obsesia lui Kanye de a încerca să controleze și să manipuleze situația noastră în mod atât de negativ și public nu face decât să provoace și mai multă durere pentru toți."

North West are un cont TikTok comun cu mama sa, iar anul trecut Kardashian și-a mustrat public fiica pentru că a intrat în direct pe platformă fără permisiunea ei.

Dar, vineri, Kardashian a folosit plângerea lui West pentru a aborda și ceea ce ea spune că a fost comportamentul lui în mijlocul despărțirii lor.

"De la început, nu mi-am dorit nimic altceva decât o relație sănătoasă și de susținere a co-părinților, pentru că este ceea ce este cel mai bine pentru copiii noștri și mă întristează faptul că Kanye continuă să facă acest lucru imposibil la fiecare pas", a continuat declarația. "Îmi doresc să mă ocup în mod privat de toate problemele legate de copiii noștri și sper că el poate răspunde în sfârșit celui de-al treilea avocat pe care l-a avut în ultimul an pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă".

North este cel mai mare dintre cei patru copii ai cuplului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel