Kanye West a dat involuntar avânt unei afaceri costisitoare

Matei Ion |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Kanye West a fost acuzat de rasism şi antisemitism de unul dintre foştii lui angajaţi
Kanye West a fost acuzat de rasism şi antisemitism de unul dintre foştii lui angajaţi

Kanye West, care la ora actuală vrea să fie numit Ye, a făcut și face în continuare afirmații scandaloase legate holocaust, Hitler și nazism, motiv pentru care Adidas a și renunțat la contracul cu el iar Elon Musk, după ce la reprimit pe Twitter, a decis că totuși trebuie interzis.

Valul de nemulțumire a fost cuprins și de fanii lui Ye, dintre care unii extrem de devotați acestuia și-au făcut chiar și tatuaje cu portretul cântărețului. Aceștia acum acum vor să renunțe la aceste tauaje și sunt în căutare de cabinete sau studiouri unde se poate face acest lucru.

Astfel, un studio de îndepărtare a tatuajelor din Londra le oferă foștilor fani Kanye West șansa de a-și îndepărta gratuit tatuajele inspirate de rapperul american.

Considerat mult timp un geniu, Kanye West este acum și mai mult în atenția presei pentru isprăvile sale mediatice decât pentru muzica sa. Cele mai recente: tricoul său "White Lives Matter" purtat în timpul Săptămânii Modei de la Paris sau declarațiile sale despre Adolf Hitler. "Văd lucruri bune în Hitler (...) M-am săturat de etichete, fiecare ființă umană a adus ceva de valoare, mai ales Hitler (...) Îi iubesc pe evrei, dar îi iubesc și pe naziști", a declarat cel care acum își spune "Ye" într-un interviu acordat controversatului Alex Jones.

Mărcile cu care rapperul avea contracte s-au disociat de cântăreț iar fanii i-au întors spatele. Acesta este momentul în care un studio de îndepărtare a tatuajelor din Londra a început să își facă reclamă. Într-o postare pe Instagram, proprietarul a anunțat că se oferă să îndepărteze toate tatuajele inspirate de Kanye West. O lovitură publicitară care, în mod evident, a funcționat, dacă e să dăm crezare cuvintelor sale. "Am primit o mulțime de păreri pozitive. Se pare că există unii foști fani care regretă tatuajele lor", a declarat Briony Garbett pentru CNN.

Potrivit acesteia, trei clienți au început deja procesul de îndepărtare a tatuajelor, iar alte peste zece persoane și-au rezervat deja o consultație.

Promovarea face parte dintr-un proiect mai amplu numit "A doua șansă", derulat de acest studio care oferă persoanelor care au tatuaje ale unor bande de huligani, simboluri nepotrivite sau tatuaje care pur și simplu invocă amintiri neplăcute, posibilitatea de a le îndepărta. "Unele tatuaje pot fi problematice, dar uneori persoanele care le au nu își permit să le îndepărteze", spune Briony Garbett.

În mod normal, îndepărtarea unui tatuaj la NAAMA costă între 2.000 și 2.500 de lire sterline. Prețul variază în funcție de mărimea tatuajului și de numărul de ședințe necesare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NAAMA (@naamastudios)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel