Kamala Harris a fost implicată într-un accident

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii, a fost implicată într-un accident.

Secret Service, serviciul de pază a liderilor politici din SUA, a ascuns în această săptămână un accident uşor de trafic în care a fost implicat convoiul vicepreşedintei Kamala Harris, a dezvăluit miercuri cotidianul The Washington Post, preluat de EFE.

Maşina în care călătorea luni Harris a lovit bordura unui tunel din centrul Washingtonului cu suficientă forţă pentru a fi nevoie de schimbarea pneului, ceea ce a dus la oprirea întregului convoi şi la blocarea traficului.

Potrivit cotidianului citat, Harris a fost transferată în alt vehicul pentru a-şi putea continua drumul către Casa Albă.

The Washington Post a relatat că Secret Service nu numai că nu a transmis detaliile cheie ale celor întâmplate în alerta pe care a trebuit să o trimită pentru a explica superiorilor întârzierea convoiului, ba chiar a susţinut că "o defecţiune tehnică" i-a obligat pe agenţi să o facă pe vicepreşedinta americană să schimbe maşina.

Purtătorul de cuvânt al Secret Service, Anthony Guglielmi, a declarat pentru The Washington Post că, deşi într-un prim moment agenţii săi nu au furnizat întreaga informaţie, au pus la dispoziţie ulterior toate datele "pertinente".

Ziarul american a amintit că nu este pentru prima dată când această agenţie îşi acoperă greşelile sau le minimalizează. De exemplu, în 2014, un agent a declarat că un veteran de război cu probleme mentale care sărise gardul de la Casa Albă nu era înarmat şi a fost oprit imediat, când în realitate bărbatul avea o armă asupra lui şi a reuşit să pătrundă în reşedinţa prezidenţială, scrie Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel