Justin Timberlake transmite un mesaj emoționant în primul său concert după arestarea pentru conducere sub influența alcoolului

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Sag Harbor Police Department via CNN
Foto: Sag Harbor Police Department via CNN

Justin Timberlake a împărtășit un mesaj emoționant în timpul primului său concert de la arestarea pentru presupusa conducere sub influența alcoolului în Hamptons.

Cântărețul câștigător a 10 premii Grammy, în vârstă de 43 de ani, se află în prezent în turneul său mondial "The Forget Tomorrow", și a revenit pe scenă vineri seara (21 iunie) în Chicago, spunând publicului că a fost o „săptămână grea”, scrie The Independent.

„Am fost împreună prin suișuri și coborâșuri, stânga și dreapta. A fost o săptămână grea, dar tu ești aici și eu sunt aici, și nimic nu poate schimba acest moment acum,” a spus cântărețul „Sexy Back” mulțimii, conform unor videoclipuri distribuite pe X/Twitter.

El a continuat: „Știu că uneori sunt greu de iubit, dar tu continui să mă iubești și te iubesc înapoi. Mulțumesc foarte mult.”

Cântărețul a fost întâmpinat cu aplauze entuziaste din partea fanilor, înainte de a-i invita să cânte împreună hituri precum „Can’t Stop The Feeling”, „Señorita” și „Cry Me a River”.

Muzicianul „Mirrors” se află în prezent pe segmentul american al turneului său, care promovează al șaselea său album de studio, „Everything I Thought I Was”.

Mai devreme în această săptămână, Timberlake a fost arestat în enclava bogată din Hamptons, Sag Harbor, Long Island, marți (18 iunie) la ora 12:17 am. Locația este o destinație populară pentru celebrități în lunile de vară.

Starul pop a susținut că a consumat doar „un martini”, conform unei plângeri obținute de New York Post.

Fotografiile l-au arătat pe Timberlake în cătușe la o secție de poliție locală înainte ca fotografia sa de arest să fie lansată ulterior de Poliția din Sag Harbor, în care muzicianul părea cu ochii roșii și fără expresie.

Timberlake, care a devenit faimos ca unul dintre cei mai mari staruri pop din anii 1990 și 2000 cu rolul său în trupa de băieți NSYNC, înainte de a începe o carieră solo de succes, a apărut într-o instanță din Long Island marți și a fost eliberat fără cauțiune, conform TMZ. Se pare că urmează să revină în instanță pe 26 iulie.

Poliția a declarat pentru TMZ că Timberlake se afla la American Hotel petrecând, după care a trecut printr-un semn de oprire când a părăsit locația. Poliția a început să-l urmărească și l-a oprit după ce a început să facă zigzaguri. Cântărețul a spus poliției că urma prietenii săi acasă.

Timberlake „a performat slab la toate testele standardizate de sobrietate pe teren” și a refuzat în mod repetat să facă un test de alcoolemie, spune plângerea.

Ofițerii au observat că Timberlake avea ochii tulburi și mirosea a alcool pe respirație. „Nu a putut să-și împartă atenția, avea vorbirea încetinită, era instabil pe picioare,” continuă plângerea.

Prieteni ai lui Timberlake erau în apropiere în momentul arestării și au rugat polițiștii să-l elibereze, dar ofițerii au refuzat, conform TMZ.

Starul pop, însă, a susținut că atunci când a fost oprit, consumase doar „un martini”.

Miercuri (19 iunie), avocatul cântărețului, Edward Burke Jr, a lansat o declarație, menționând că va vorbi în curând despre acuzația de conducere sub influența alcoolului adusă lui Timberlake.

Timberlake a lansat recent noul său album „Everything I Thought I Was”, care este primul său album după șase ani. A fost criticat dur, primind două stele în recenzia The Independent care l-a descris ca fiind „aproape la fel de sexy ca un saltea murdară”.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel