Justin Timberlake oprește concertul pentru a verificam dacă un fan este ok

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Pe 1 iunie, în timpul concertului său de la Moody Center din Austin, Texas, Justin Timberlake a dat dovadă de grijă față de un fan aflat aparent în dificultate.

În timp ce interpreta hitul său din 2002 "Cry Me a River", artistul a observat un fan din public care avea nevoie de ajutor. Un videoclip postat pe TikTok arată cum Timberlake își întrerupe pentru scurt timp turneul "Forget Tomorrow World" pentru a verifica starea persoanei respective, scrie People.

După ce i-a spus mulțimii să ridice mâinile în ritmul melodiei, Timberlake a încercat să atragă atenția unui membru al echipei de securitate, arătând spre persoana care părea să aibă nevoie de ajutor. "Luminile din sală, vă rog! Scuze tuturor o secundă... avem nevoie de asistență chiar aici, cam la cinci rânduri în spate", a spus fostul membru al trupei *NSYNC.

"E totul în regulă? Nu, nicio problemă!", i-a spus muzicianul fanului după ce acesta din urmă i-a mulțumit aparent pentru oprirea concertului pentru a se interesa de starea lui. "Bine, suntem bine", a spus Timberlake zâmbind și aplaudând.

Potrivit TMZ, un martor ocular a declarat că nu a fost necesară chemarea medicilor, iar fanul în cauză s-a întors ulterior la locul său.

Acest incident a avut loc la scurt timp după ce Timberlake a pus capăt unui hiatus de cinci ani, reluându-și turneele mondiale pe 29 aprilie 2024, la Rogers Arena din Vancouver, Canada.

Conform unui comunicat de presă, Timberlake a susținut un concert de două ore cu o serie de hituri clasice și piese preferate de pe cel de-al șaselea album de studio, "Everything I Thought It Was".

Muzicianul a interpretat melodii precum "My Love", "Suit & Tie", "Rock Your Body" și "SexyBack", dar a oferit și publicului debuturi live ale pieselor "Technicolor", "Infinity Sex", "Imagination", "Drown", "My Favorite Drug", "F---in' Up the Disco", "Play" și "Flame" de pe noul său album, lansat pe 15 martie.

Timberlake a anunțat turneul în cadrul emisiunii "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" încă din luna ianuarie.

Următorul concert al starului va avea loc la Fort Worth, Texas, pe 4 iunie, urmând apoi să ajungă în orașe precum Atlanta, Miami, Chicago, New York și Boston tot în luna iunie. Turneul se va încheia pe 20 decembrie 2024, la T-Mobile Center din Kansas City.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel