Justin Bieber va concerta într-un ”univers paralel”: Starul va intra pe platforma de gaming METAVERS

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache | Dată: 11 noi 2021, 17:45 | Categorie: Lifestyle
Justin Bieber
Justin Bieber

Justin Bieber va face saltul în Metavers cu un concert interactiv, în data de 18 octombrie, care va îmbina "lumea gaming-ului" (jocuri video), cu imagini transmise în timp real şi un recital de muzică live, potrivit unui comunicat de presă citat joi de EFE.

Sub titlul "Justin Bieber - An Interactive Virtual Experience", concertul va prefaţa viitorul său turneu, "Justice World Tour", şi va putea fi urmărit începând cu 18:00 (ora de pe coasta Pacificului în SUA). Alte două difuzări ale concertului sunt programate pe 20 şi 21 noiembrie pentru publicul din întreaga lume.


În cazul Americii Latine şi Europei, ziua de difuzare va fi pe 21 noiembrie, când concertul va fi difuzat începând cu ora 19:00 GMT.

Tehnologia platformei Wave îi va permite artistului canadian să se transforme într-un avatar digital şi să-şi susţină concertul integrat pentru prima oară în Metavers, oferindu-le fanilor posibilitatea de "a apărea live pe scenă" alături de artist şi de a avea un impact în timp real asupra spectacolului.

"Sunt entuziasmat să pot utiliza tehnologia pentru a uni persoanele şi a-i conecta pe fanii din întreaga lume. De abia aştept să mă pot bucura de acest spectacol interactiv", a subliniat Bieber în declaraţii culese de presă.

Justin Bieber trece printr-un moment foarte bun din cariera sa, după ce a urcat pe primul loc în topul muzical din SUA cu piesa "Stay" alături de The Kid Laroi şi a devenit artistul cu cele mai multe nominalizări la MTV Europe Music Awards (EMAs), care se vor decerna duminică seară pe 14 noiembrie.

Anul acesta, Bieber a lansat cel de-al 8-lea album al său de studio, intitulat "Justice", ce conţine piese de succes ca "Peaches" care a a fost numărul 1 pe platformele de 'streaming' în 117 de ţări ale lumii, cu peste 75 de miliarde de reproduceri, şi care l-a ajutat să vândă 70 de milioane de exemplare din toate albumele sale.

Citește și: Se complică lucrurile: Plângere împotriva lui Alec Baldwin. Actorul ar vrea poliţişti pe platourile de filmare

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite