Justin Bieber o să devină tată! Hailey Bieber e însărcinată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Captura Instagram
Captura Instagram

Justin Bieber s-a căsătorit cu Hailey în septembrie 2018, fiind logodiți la momentul respectiv de doar două luni.

Fondatorul brandului Rhode, în vârstă de 27 de ani, și soțul ei, în vârstă de 30 de ani se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Vestea entuziasmantă a fost împărtășită pe conturile lor de Instagram. Un reprezentant al Hailey a confirmat pentru PEOPLE că modelul este însărcinată în șase luni.

Cei doi au postat pe Instagram o filmare de la reînnoirea jurămintelor, iar Hailey apare îmbrăcată într-o rochie albă lungă din dantelă și un voal, punând în evidență sarcina ei. În postare, au fost incluse și câteva fotografii în care cei doi stau împreună pe un câmp. Cu brațele în jurul soției sale, Justin se află în spatele ei, amândoi arătându-și verighetele asortate.

Mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, a împărtășit bucuria ei pe Instagram după ce a aflat că Justin și soția lui, Hailey, așteaptă primul lor copil.

Într-o postare emoționantă, în vârstă de 49 de ani, Pattie a scris: "BEBELUȘUL BIEBER ESTE PE DRUM!!! Voi fi bunică!!! FELICITĂRI @justinbieber și @haileybieber!!! Inima mea este atât de plină. Ce aventură nouă și emoționantă. Vă iubesc atât de mult!"

Într-un videoclip ulterior, Pattie a adăugat:

"Așa că am așteptat această zi și acum că au împărtășit-o pot în sfârșit să sărbătoresc cu voi toți. O, Doamne, voi fi bunică - o, Doamne... slavă Domnului".

Felicitările au venit și din partea fostelor iubite ale lui Justin, care au reacționat la veste prin trimiterea unor mesaje de bucurie pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Justin Bieber (@justinbieber)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel